Forum Machete,Modelism,Hobby: Vestul salbatic - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Vestul salbatic Scena western

#1 Useril este offline   timonierul 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 16-October 11

Postat 21 October 2011 - 08:13 PM

Scala 1;32
baza teren de rasina /pistolarii sunt figurine de metal(preferam sa fie din rasina pentru greutatea mai redusa si faptul ca se lipesc mai bine pe baza
Truc:in acest caz,cand rebuie sa lipiti metal pe rasina ,marcati intai urmele pasilor unde lipiti figurinele si cu o mica unealta(tip Proxxon)adancim cu 1 mm urma din baza de rasina.
Vor sta mai bine fara sa se noteze ca practic stau intr-o mica adancitura.In caz contrar,la cea mai mica vibratie/lovitura,acestia portcadea.
In scenariul prezentat fantana contine si apa artificialasi privind de sus da un efect f real.Am folosit apa artificiala de la marca.........2parti rasina cristal si o parte catalizator.Se intareste definitiv in 24 de ore.
La finisarea solului s-a folosit ultima oara pigment aplicat cu pensula aspra si uscata.Pt.pictarea casutei tonuri de gri,mai inchise in adancituri si deschise la partile reliefate(lumini si umbre).Sper sa va placa,mai iesim un pic din lumea WW2

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: DSC01617.JPG
  • Imagine atasata: DSC01618.JPG
  • Imagine atasata: DSC01619.JPG

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 22 October 2011 - 10:02 AM

Frumos realizata. Felicitari!
Dupa parerea mea ra fi insa o problema de "echilibrare" a dioramei, adica acea cladire, foarte inalta, "trage" totul inspre ea. Era bine daca in unul din colturi ai fi pus un obiect mai maricel, ceva gen caruta, cal, poate chiar acel butoi. Parerea mea.

#3 Useril este offline   timonierul 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 40
  • Inregistrat: 16-October 11

Postat 22 October 2011 - 10:15 AM

Mergea un copac mai inalt in coltul din dreapta sa echilibreze mai mult.Dar nu am gasit nimic care se presupune ca ar creste in zona aia evident arida.Nu am gasit decat cactusii aia plus ca am adunat acolo fantana si calul..
cand ma uit la scenariu in realitate,parca apare mai bine,poza parca "strange"scenariul...bine ,sunt si subiectiv >Nu cred ca exista nimeni care poate privi o lucrare proprie total obiectiv.
la diorama LSAH am putut sa pun un copac inalt care "trage" in echilibru .
oricand e loc de mai bine.
Thank's

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi