Pagina 1 din 1
PZL 24 E ARR la 1/48
Postat 21 October 2011 - 09:43 AM
Salut,
va prezint macheta ce am terminat-o pentru un prieten ,un PZL 24 ,1/48 ,Mirage Hobby. L-am modificat minim (motor + elice scratch-lemn + decaluri RaduB + cifra 6 din cutia cu resturi...),din varianta greceasca in varianta E ,ARR. Ar mai trebui scris cu negru pe ampenajul vertical PZL P 24 ,dar inca nu am gasit decaluri potrivite...L-am facut, ca dupa revopsire, dupa indicatiile din splendida carte Romanian Fighter Colors,fara pretentia de ai "da viata"...
Sper ca-l veti gasi cel putin interesant...
Vali
va prezint macheta ce am terminat-o pentru un prieten ,un PZL 24 ,1/48 ,Mirage Hobby. L-am modificat minim (motor + elice scratch-lemn + decaluri RaduB + cifra 6 din cutia cu resturi...),din varianta greceasca in varianta E ,ARR. Ar mai trebui scris cu negru pe ampenajul vertical PZL P 24 ,dar inca nu am gasit decaluri potrivite...L-am facut, ca dupa revopsire, dupa indicatiile din splendida carte Romanian Fighter Colors,fara pretentia de ai "da viata"...
Sper ca-l veti gasi cel putin interesant...
Vali
Postat 21 October 2011 - 04:50 PM
Bravo Vali! Ti-a iesit bine PZL-ul! Vorba lui Big Z, putin cam curatel, macar la linile panourilor puteai sa dai un wash... dar presupun ca asa si-a dorit-o prietenul tau! Este un avion pe care doresc sa-l construiesc de ceva vreme ( de cind lucram la Spirit of St. Louise). Nu stiu daca voi face varianta romaneasca dar forma avionului mi se pare foarte interesanta!
Cum este kit-ul de la Mirage Hobby? Se imbina bine partile importante ale machetei?
Cum este kit-ul de la Mirage Hobby? Se imbina bine partile importante ale machetei?
Arata acest topic
Pagina 1 din 1