Fata mea este modeeel....
Postat 14 October 2011 - 10:42 AM
Salut stageexp
Ce pot sa spun, multumesc pentru aprecieri, ma bucur ca-ti place ceea ce am facut...sau ma rog, am incercat sa fac. Cred ca exceptional cumva e cam mult spus, eu as spune ca ceea ce am facut poate fi realizat de oricine (din cei de aici, care-s pasionati de modelism, indiferent de gen) cu olecuta de rabdare si perseverenta. Sper sa pot realiza pe viitor lucrari care se vor incadra in categoria exceptional.
Toate cele bune.
Ce pot sa spun, multumesc pentru aprecieri, ma bucur ca-ti place ceea ce am facut...sau ma rog, am incercat sa fac. Cred ca exceptional cumva e cam mult spus, eu as spune ca ceea ce am facut poate fi realizat de oricine (din cei de aici, care-s pasionati de modelism, indiferent de gen) cu olecuta de rabdare si perseverenta. Sper sa pot realiza pe viitor lucrari care se vor incadra in categoria exceptional.
Toate cele bune.
Postat 15 October 2011 - 09:20 AM
Anakinu, sper sa fie asa cum spui tu. Cat despre magarusul de care vorbeai, eu sunt convins ca o sa arate bine. In alta ordine de idei....diorama cu Pearl Harbor pe cand, ca ma framanta curiozitea, te-ai apucat de ea?
Si intr-o alta ordine de idei, la multi ani
Si intr-o alta ordine de idei, la multi ani
Aceasta postare a fost editata de silviug2009: 15 October 2011 - 09:21 AM
Postat 16 October 2011 - 10:56 AM
Danke !
In alta ordine de idei, nu ma apuc de sculptat magarusi . Era o emisiune pe la TVR cu multi multi ani in urma...
Si da, m-am apucat de diorama dar nu mi-a placut ce a iesit ,si o voi lua de la capat
In alta ordine de idei, nu ma apuc de sculptat magarusi . Era o emisiune pe la TVR cu multi multi ani in urma...
Si da, m-am apucat de diorama dar nu mi-a placut ce a iesit ,si o voi lua de la capat
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 16 October 2011 - 11:30 AM