Yamaha YZR M1 Tamiya 1:12, diverse variante construite de tibi22
Postat 18 October 2012 - 07:59 PM
Va las cu fotografiile...
Postat 27 October 2012 - 09:57 PM
GGG, la 27 October 2012 - 09:44 PM, a spus:
Cred ca erau curatate si supra-curatate...nu erau "murdare" decat in timpul curselor......
Aceasta postare a fost editata de busila: 27 October 2012 - 09:57 PM
Postat 28 October 2012 - 09:32 AM
Nu vad unde as putea folosii Drybrushing la motor. Nici wash nu cred ca se preteaza exceptind radiatorul care este singura parte componenta care nu este acoperita de carenaje si este partea care intra cel mai usor in contact cu praful si resturile de cauciuc de pe pista!
Mai mult, motoarele (propulsoarele) sunt de regula extrem de curate, orice leak sau pierdere de ulei sau alte lichide inseamna un defect. Radiatorul va primi acel wash, la motor am sa mai vad .
Numai bine!
Postat 28 October 2012 - 04:22 PM
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 28 October 2012 - 04:31 PM
Postat 29 October 2012 - 07:45 AM
Postat 29 October 2012 - 09:05 AM
Multumesc pentru poza atasata cu Kawasaki, cu toate ca arata fain, consider si eu ca a exagerat putin cu washul. In schimb, esapamentul la facut foarte fain! La mine din pacate intro zona unde am aplicat putin portocaliu transparent iar apoi albastru transparent, culoarea sa inverzit. Nu ma deranjeaza asa mult pentru ca macheta va fi inchisa si acea zona nu se mai vede dar am tras niste invataminte si sper sa nu repet aceeasi gresala la urmatoarele. Macheta asta oricum este de a invata niste chesti precum arcurile si suportii lor, reproducerea sudurilor si reproducerea weatheringului pe tevile de esapament.
Postat 29 October 2012 - 04:17 PM
Aceasta postare a fost editata de gabriel chelaru: 29 October 2012 - 04:22 PM
Postat 30 October 2012 - 09:11 AM
Harley-ul a ramas din pacate in cutie, este complet vopsit in negru, problema este crom-ul Alcald care se pare ca mi sa stricat! Am sa vad ce mai fac in iarna asta. Este drept, ma tot impiedic de cutie si as vrea sa-l termin.
Postat 09 April 2014 - 09:25 PM
Am reusit sa termin Yamaha cu toate ca simbata am avut parte de un accident prin care era sa stric cea mai importanta parte din munca depusa. Carenajele.
Problema a fost faptul ca am contaminat lacul lucios cu ceva uleios, probabil silicon din seringile pe care m-a pus dracul sa le folosesc. Am reusit sa salvezi macheta asteptind uscarea lacului si slefiurea integrala a carenajelor cu smirghel de 2000 dupa care le-am spalat si relacuit. Lacul folosit este o premiere pentru mine. este un lac 2 K de la Zero Paints. Luciul este inbatabil!
Vreau sa mai adaug faptul ca macheta este vopsita acum cu o vopsea alb perlat de la Polycolor (Klar) care este pentru autoturisme. Vopseaua este fantastica si imi place la nebunie! Chestia tare este ca ma costat 1,80 RON!!!!!
Va prezint pozele si sper sa va placa!
Numai bine!
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 09 April 2014 - 09:26 PM
Postat 09 April 2014 - 09:42 PM
- Felicitari le mele Tibi !
Pe langa finish-ul perfect si care evident trebuie apreciat cum se cuvine de orice privitor, personal iti multumesc pentru ca ai ales motorul pilotat de Rossi !
Apropo : unde suparare ai gasit vopseaua aia auto la 1,8 lei ? E spray, e acrilic ori email ?
Merci in avans pentru raspuns.
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 09 April 2014 - 10:41 PM