@AdiP - avem aici in oras un magazin Polycolor. M-am dus de curiozitate sa vad ce au si ce pot cumpara. Cautam o vopsea neagra mata cu uscare rapida si asa am dat de vopseaua asta perlata. L-am rugat pe vinzator sa imi dea numai cit incape in sticluta Tamiya de 10 ml. Vopseaua este destul de groasa, cam ca mierea, si mi-a ramas suficient pentru inca 2 - 3 modele de genul asta! Se poate dilua cu Nitro sau mai bine cu D 20. Vopseaua fiind mai transparenta, are nevoie de o baza alba. In cazul meu grund Tamiya alb.
Vopseaua asta merge exceptional cu aerograful. Cred ca nu am fost demult asa de incintat cu am fost in momentul in care am aplicat vopseaua asta.
@BMF - da, rotile sunt prefuita intentionat. Am dat cu putin pigmenti Tamiya si pe decalurile Michelin pentru a le mai reduce efectul de nou. Cauciucurile sunt si slefuite de dunga pe care o au cind este noua de la turnare. Putem sa o las acolo, deoarece si cauciucurile noi din MotoGP au acea dunga cind sunt rotile noi dar am dorit sa le reprezint folosite.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 10 April 2014 - 08:53 AM