Pagina 1 din 1
Amati O parte din produsele Amati
Postat 06 October 2011 - 07:30 PM
Saptamina aceasta am reusit sa achizitionez citeva din produsele Amati.dupa ce le-am testat am sa prezit si aici o parte din ele.Si am sa incep cu suportul de prindere a navei in lucru.
Suportul are o prindere solida de masa,si o flexibilitate mai mult decit necesara pt navomodelism.
Suportul are o prindere solida de masa,si o flexibilitate mai mult decit necesara pt navomodelism.
Postat 06 October 2011 - 09:11 PM
Eu lucrez tot timpul singur .Fotograful de serviciu este prietena mea care ma ajuta de fiecare data cind am nevoie.Alte lucruri utile pe care le-am achizitionat sint : un set de cleme rapide.acest set contine trei marimi de cleme si sint foarte usor de utilizat,o penseta metalica cu care se pot recupera multe piese mici pierdute in locuri inaccesibile,un slefuitor cu banda abraziva care are diferite laturi (curbe,drepte,,etc),si foarte util pt slefuit anumite parti de nave, un "impingator de cuie "despre care am avut o parere foarte proasta pina in momentul in care l-am achizitionat.din acel moment parerea mea drespre acest "impingator" s-a schimbat total.
Postat 07 October 2011 - 08:36 AM
Vazusem doua feluri de tigari in scrumiera ,intr-un raport de 2:1;d-aici concluzia : sigur are ajutoare.
Gata cu gluma. Jeli,excelent ce spui si ce faci acolo. Plus ca sculele cu pricina vor ajuta pe multi sa-si organizeze munca.
Cum ziceam - ma uit cu viu interes.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 07 October 2011 - 08:38 AM
Postat 08 October 2011 - 10:03 AM
In general la mine tot timpul este casa plina,si pot spune ca nu duc lipsa de ajutoare
Am primit intr-un mesaj privat acceptul moderatorilor de a posta link-un de unde am cumparat produsele prezentate mai sus,si le multumesc frumos.
http://www.hobbytool...027384a50d663b6
Am primit intr-un mesaj privat acceptul moderatorilor de a posta link-un de unde am cumparat produsele prezentate mai sus,si le multumesc frumos.
http://www.hobbytool...027384a50d663b6
Arata acest topic
Pagina 1 din 1