Pensete MICI pt "DREMMEL"
Postat 04 October 2011 - 06:00 PM
Sau o varianta de fabricatie pt asa ceva.
Diametrul coditei este de 4mm.
MULTUMESC,
"profesorul"
Postat 04 October 2011 - 07:34 PM
profesorul, la 04 October 2011 - 06:00 PM, a spus:
Sau o varianta de fabricatie pt asa ceva.
Diametrul coditei este de 4mm.
MULTUMESC,
"profesorul"
Fara reclama nu te ajuta astea de aici: http://conexelectron...duse.php?id=420 ,au magazin in Bucuresti si poti sa te duci sa le vezi pe viu.
Aceasta postare a fost editata de mihaighe: 04 October 2011 - 07:36 PM
Postat 04 October 2011 - 08:31 PM
http://www.cartula.r...898#entry116898
Scuze. Revin. De', oboseala. Mandrina propusa de mine nu cred ca se poae monta pe un Dremmel
Aceasta postare a fost editata de flo: 04 October 2011 - 08:45 PM
Postat 06 October 2011 - 11:55 AM
Din pacate din ce stiu eu nu prea exista pensete care sa prinda burghiu de 0.3mm de la Proxxon si nici de la Dremel.
Exista o varianta de la 0-3mm si pe care am posibilitatea sa le testez. Numai ca o astfel de penseta nu poate fii folosita decat cu o scula manuala de gaurit.
Am sa verific daca penseta respectiva prinde 0.3-ul si eventual revin.
Cu respect,
Postat 08 October 2011 - 10:15 AM
Am revenit cu informatia care sper sa va ajute.
Burghiul de 0.3mm poate fii fixat intr-o penseta din alama a unei scule de gaurit manuala.
In incercarea mea de a vedea si cum ar functiona am descoperit ca v-ar fii dificil sa gauriti cu astfel de burghiu in varianta manuala. Cel putin spus!!!!
Nu stiu daca penseta cu care am incercat este compatibila cu masini electrice de tip Proxxon sau Dremel.
Daca aveti nevoie de mai multe informatii va rog sa ne spuneti.
Cu respect,
Postat 12 October 2011 - 08:38 PM
-la bormasina mare am mandrina buna dar e prea grea si vibreaza si NU se pune problema sa dau cu ea gauri asa de mici.
Daca acea mandrinuta lui "@corsar" se poate infileta la Dremelul me e OK daca NU tre' sa mai caut.
Multumesc Mult inca o data.
Postat 13 October 2011 - 08:43 AM
Citeaza
Multumesc Mult inca o data.
Da... si asta datorita faptului ca ai minifreza tot Dremel, daca era alta marca nu se potrivea filetul, diametrul.......
si asta o spun ca am si o minifreza cumparata din Praktiker si nu se potriveste nimic de la una la cealalta, ma refer la pensete ...mandrina....