Pagina 1 din 1
TIGER 2
Postat 03 October 2011 - 04:54 PM
Frumos,frumos, colegii "blindati" pot sa-si dea cu parerea asupra TIGER-ului.Eu nu ma pricep...
Mie imi plac figurinele : ce set ai folosit ? (Am inteles ca-s Tamiya dar care este codul de produs?)
Da-ne detalii !
Bafta si spor in continuare !
Mie imi plac figurinele : ce set ai folosit ? (Am inteles ca-s Tamiya dar care este codul de produs?)
Da-ne detalii !
Bafta si spor in continuare !
Aceasta postare a fost editata de anakinu: 03 October 2011 - 04:57 PM
Postat 04 October 2011 - 10:02 AM
Z-mare, la 04 October 2011 - 08:52 AM, a spus:
O mica eroare in aranjament: nu fugi prin fata unuia care trage cu o pusca mitraliera.
Ba da, dar nu ajungi departe.Plus ca in aceasi directie se indreapta si o grenada.
Hai sa nu fim carcotasi.
Macheta arata binisor (vopsirea nu este prea adecvata) ,insa cel mai bine "da" cladirea.
Postat 08 October 2011 - 05:31 PM
Da,Roland. Arata bine tonurile de vopsea ,sunt destul de apropiate de ce spune Tamyia ,nu incape indoiala.
Insa: tu l-ai reprezentat pe " 334"
dar l-ai botezat "Anneliese" ,care a purtat nr. tactic "314" cu vopsire de iarna (alb) .
Fotografii autentice(cam singurele) cu Anneliese ni-l prezinta in Ungaria,martie 1945 ,alb curat cu 314 rosu.(503 pzAbt).
De-asta am spus ca vopsirea nu este prea adecvata.
Insa: tu l-ai reprezentat pe " 334"
dar l-ai botezat "Anneliese" ,care a purtat nr. tactic "314" cu vopsire de iarna (alb) .
Fotografii autentice(cam singurele) cu Anneliese ni-l prezinta in Ungaria,martie 1945 ,alb curat cu 314 rosu.(503 pzAbt).
De-asta am spus ca vopsirea nu este prea adecvata.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 08 October 2011 - 05:40 PM
Postat 17 October 2011 - 07:57 PM
Arata foarte bine camo-ul si congrats pt zimm.
In afara celor zise de Longinus,as mai adauga si :
-teava tunului n-ai debavurat-o
-amplasarea figurinelor pe langa tanc
-aici e dupa gust,[si inca s-ar mai putea face],o usoara prafuire trenului de rulare ar mai rupe din monotonia camo-ului
-partea galetilor care intra in contact cu senila,ar trebui vopsita complet cu metalic[inca s-ar mai putea face si asta]
Spor sa ai!
In afara celor zise de Longinus,as mai adauga si :
-teava tunului n-ai debavurat-o
-amplasarea figurinelor pe langa tanc
-aici e dupa gust,[si inca s-ar mai putea face],o usoara prafuire trenului de rulare ar mai rupe din monotonia camo-ului
-partea galetilor care intra in contact cu senila,ar trebui vopsita complet cu metalic[inca s-ar mai putea face si asta]
Spor sa ai!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1