Jurnal de constructie:Foche Wulf TL-Jager "FLITZER" 04191 Revell
Postat 27 September 2011 - 06:18 PM
decalurile
Postat 27 September 2011 - 06:37 PM
Fapul ca sunt niste imatriculari si nume de piloti nu trebuie sa te sperie, sunt pure fantezi, in astfel de cazuri. O sa mai gasesti asa ceva, daca te pasioneaza proiectele germane.
Acum nu mai tin minte prea bine, cu ceva ani in urma am facut si eu macheta asta, parca sunt ceva probleme la montarea motorului in interiorul fuselajului, in sensul ca motorul este prea mare. Eu l-am facut cu carenajele datea jos, asa ca motorul a incaput si era vizibil. Spor in continuare.
In alta ordine de idei, ar fi bine daca ai face poze nitel mai clare, e pacat sa nu ti se vada munca.
Postat 27 September 2011 - 06:50 PM
2 sper sa incapa motorul dar eu nu vreau sa il fac vizibil si va rog puteti sa imi explicat ce inseamna carenaje multumesc
3 aparatul meu de fotografiat nu este foarte bun si nu am reusit sa fac poze bune
Postat 27 September 2011 - 07:36 PM
Mock-up-ul masinii, de data asta complet
S-a dorit a fi un vanator cu structura compozita, elementele metalice regasindu-se in proportie de 52% din intreg ansamblul.
Prin desenarea proiectului nr.3 (03.10.1944) s-a redus suprafata portanta la doar 14 m2, insa nici aceasta masura nu a fost suficienta pentru a se obtine viteza maxima (teoretica) dorita, de 965km/h.
Proiectul a fost abandonat, Kurt Tank revenind la planseta.
PS. Motorul dorit a fi amplasat pe masina de test era un HE - S100, pe cele de productie de serie urmand a fi montate "anticele" Junkers Jumo 004, testate deja.
@ Longinus
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 27 September 2011 - 07:42 PM
Postat 29 September 2011 - 05:47 PM
coada avionului
cockpit-ul
corpul avionului
avionul,coada si pritenul meu harvey(locomotiva mea norocoasa,sunt copil ce sa ii faci )
Postat 30 September 2011 - 05:21 PM
Nu te lua dupa culorile de pe monitor sau cele tiparite, te poti pacali usor. Incearca sa te documentezi, mai ales daca esti pasionat de aviatia germana WWII si proiecte '46, despre culorile RLM.
Postat 30 September 2011 - 05:49 PM
Am o intrebare se pot lipi cu superglue aripile si daca lipiciul universal de la Revell este bun?
Aceasta postare a fost editata de Puma: 30 September 2011 - 05:52 PM
Postat 30 September 2011 - 07:09 PM
Puma, la 30 September 2011 - 05:49 PM, a spus:
Cianoacrilat ,nu ,in nici un caz. Lipeste plasticul ,desigur ,dar are un efect distructiv ,iar "timpul de reactie" ,este foarte scurt.Daca ai pozitionat ceva gresit : pa !!
Foloseste Revell Contacta (lichid sau gel) ori similar de la Tamiya.Gasesti pe Hobbyx.ro (Tamiya>adezivi).
Chit (sau putty) gasesti tot acolo.
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 30 September 2011 - 07:10 PM