Salutare machetistilor!Cum am zis si in celalalt topic (de la marina) eu mai lucrez la cateva avione unul dintre acestia este, cum spune si titlul topicului, Foche Wulf TL-Jager "FLITZER" un avion cu motor cu reactie experimental al Germaniei.

Acum putina istorie:In martie 1943 a inceput munca la ,,Foche Wulf,, un avion cu un singur pilot avand motor cu reactie.Pentru P VI sa construit un model 1:1 din lemn care a fost testat intr-un tunel de vant.Avea un motor He SMA si cu o racheta aditionala Walter atasata sub acesta putea sa ajunga la o viteza de cel putin 830 de km pe ora si o altitudine de 6000m(daca mai vrea cineva vreo informatie puteti sa imi spuneti deoarece eu doar am sintetizat aici).Proiectul a fost oprit la inceputul anului 1945.Acum sa descriu un pic kit-ul.Este produs de firma Revell si are o calitate foarte buna (pentru ochiul meu neformat de incepator, sper sa imi dati dreptate).Bavuri foarte putine,plastic dur si decaluri excelente.Are doua inmatriculari,interesant este faptul ca la acestea apare anul 1946,numele pilotilor par a fi germane dar proiectul a fost abandonat in 1945 iar acum nu prea stiu ce sa mai cred daca m-ati putea ajuta cu o explicatie as fi recunoscator

.Lasand la o parte misterele continuam cu asamblare (ce am reusit sa incropesc si eu pana acum) .Piesele se inbina excelent(de asteptat de la Revell

).Cum am mentionat o sa procedez altfel, nu o sa fac macheta in secret

deoarece vreau sa beneficiez de sfaturile expertilor

.Acum pozele cu ce am lucrat eu pana acum(eventual daca reusesc sa gasesc cu ajutorul prietenului meu ,,google,, si cu avionul adevarat)

decalurile