Curatenie generala Machete trenulete TT plus machete avioane
Postat 20 September 2011 - 01:40 PM
Important: Setul de trenulete se da complet, nu vand nimic separat. Acelasi lucru este valabil si in cazul machetelor aero. Mai multe detalii pentru cei interesati pot da in PM, tot acolo se poate discuta si pretul !!!
Preturile sunt estimative si pot fi negociate fara nici o problema.
Se vand urmatoarele:
Set trenulete Berliner TT Bahnen scara 1:120, 12 mm:
1 Locomotiva BR 130 12 mm model Q&A (+ poza 2)
2 Vagoane tip DR personal cl. 2 poza 1 + poza 2
1 Automotor LVT 12 mm (2 vagoane) poza 1 + poza 2
1 Locomotiva ATT poza 1 + poza 2
3 Vagoane utilitare poza 1 + poza 2 + poza 3
2 Vagoane epoca
1 Locomotiva electrica cu pantograf
Cladiri:
1 Moara de apa (pret estimativ
1 Casa cu garaj (pret estimativ
1 Gara (pret estimativ
1 Turn de apa (pret estimativ
Sine + macazuri
4 linii drepte x 5.5 cm
4 linii drepte x 10,5 cm
6 linii drepte x 11,5 cm
1 linie dreapta x 7 cm
2 linii drepte x 5.5 cm (contact)
6 linii curbe x 11.5 cm
24 linii curbe x 21.5 cm
2 linii curbe x 21.5 cm (contact)
11 linii drepte x 22.5 cm
Macazuri: 4 stanga + 3 dreapta
1 incrucisare
Pachetul de mai sus se vinde la suma de 1000 lei, negociabil.
Machete avioane:
F4U Corsair Original Heroes Revell scara 1:48 (30 RON)
Messerschmitt BF 110 G-2/R3 Revell scara 1:48 + poza 2 (80 RON)
Junkers JU-52 Toucan Italeri scara 1:72 (60 RON)
Douglas C 47 Skytrain Italeri scara 1:72 (40 RON)
Supermarine Spitfire mk V Revell scara 1:72 (20 RON)
Messerschmitt BF-109 E4 (Parc models) scara 1:72 decaluri cu stema regala a Romaniei (20 RON)
Bell AB 204 B UH-1F Huey Italeri scara 1:72 (30 RON)
+
Motocicleta BMW R75 scara 1:35 Italeri + 3 soldati germani (Al Doilea Razboi Mondial) (20 RON)
Setul de trenulete se da complet, nu vand nimic separat. Acelasi lucru este valabil si in cazul machetelor aero. Mai multe detalii pentru cei interesati pot da in PM, tot acolo se poate discuta si pretul !!!
Multumesc si o zi buna tuturor.
Preturile sunt estimative si pot fi negociate fara nici o problema.
Se vand urmatoarele:
Set trenulete Berliner TT Bahnen scara 1:120, 12 mm:
1 Locomotiva BR 130 12 mm model Q&A (+ poza 2)
2 Vagoane tip DR personal cl. 2 poza 1 + poza 2
1 Automotor LVT 12 mm (2 vagoane) poza 1 + poza 2
1 Locomotiva ATT poza 1 + poza 2
3 Vagoane utilitare poza 1 + poza 2 + poza 3
2 Vagoane epoca
1 Locomotiva electrica cu pantograf
Cladiri:
1 Moara de apa (pret estimativ
1 Casa cu garaj (pret estimativ
1 Gara (pret estimativ
1 Turn de apa (pret estimativ
Sine + macazuri
4 linii drepte x 5.5 cm
4 linii drepte x 10,5 cm
6 linii drepte x 11,5 cm
1 linie dreapta x 7 cm
2 linii drepte x 5.5 cm (contact)
6 linii curbe x 11.5 cm
24 linii curbe x 21.5 cm
2 linii curbe x 21.5 cm (contact)
11 linii drepte x 22.5 cm
Macazuri: 4 stanga + 3 dreapta
1 incrucisare
Pachetul de mai sus se vinde la suma de 1000 lei, negociabil.
Machete avioane:
F4U Corsair Original Heroes Revell scara 1:48 (30 RON)
Messerschmitt BF 110 G-2/R3 Revell scara 1:48 + poza 2 (80 RON)
Junkers JU-52 Toucan Italeri scara 1:72 (60 RON)
Douglas C 47 Skytrain Italeri scara 1:72 (40 RON)
Supermarine Spitfire mk V Revell scara 1:72 (20 RON)
Messerschmitt BF-109 E4 (Parc models) scara 1:72 decaluri cu stema regala a Romaniei (20 RON)
Bell AB 204 B UH-1F Huey Italeri scara 1:72 (30 RON)
+
Motocicleta BMW R75 scara 1:35 Italeri + 3 soldati germani (Al Doilea Razboi Mondial) (20 RON)
Setul de trenulete se da complet, nu vand nimic separat. Acelasi lucru este valabil si in cazul machetelor aero. Mai multe detalii pentru cei interesati pot da in PM, tot acolo se poate discuta si pretul !!!
Multumesc si o zi buna tuturor.
Postat 21 September 2011 - 08:12 AM
Postat 22 September 2011 - 09:48 AM
Salut!
Daca vrei sa ai cea mai mica sansa sa scapi de ele, te sfatuiesc sa studiezi ebay.de,
unde cea mai scumpa locomotiva br-130 este 53 euro negociabil (la buy now si make best offer).
La licitatii, se vind cel mai fercvent in jur de 10-20 Eu, plus poate un 5-7 transport pentru Romania.
Preturile pentru sine si vagoane pleaca de la 1 euro iar la macazuri 3 euro , fara nicio licitatie.
Bafta.
Daca vrei sa ai cea mai mica sansa sa scapi de ele, te sfatuiesc sa studiezi ebay.de,
unde cea mai scumpa locomotiva br-130 este 53 euro negociabil (la buy now si make best offer).
La licitatii, se vind cel mai fercvent in jur de 10-20 Eu, plus poate un 5-7 transport pentru Romania.
Preturile pentru sine si vagoane pleaca de la 1 euro iar la macazuri 3 euro , fara nicio licitatie.
Bafta.
Postat 22 September 2011 - 12:54 PM
Multumesc pentru informatii.
E adevarat ca nu stiu prea multe despre preturile locomotivelor si a celorlalte piese, m-am informat de pe okazii.ro sau alte situri de profil, ori uitandu-ma prin magazinele de machete. Tocmai de aceea am pus preturile acelea.
OK, in cazul asta ignorati preturile din paranteze. Astept oferte.
E adevarat ca nu stiu prea multe despre preturile locomotivelor si a celorlalte piese, m-am informat de pe okazii.ro sau alte situri de profil, ori uitandu-ma prin magazinele de machete. Tocmai de aceea am pus preturile acelea.
OK, in cazul asta ignorati preturile din paranteze. Astept oferte.
Postat 22 September 2011 - 01:58 PM
Vai 1-0-9 dar cum poti sa fi atat de nesuferit si sa te bagi. Omul vinde cu cat vrea. Eventual fi un om de afaceri adevarat si roman si sfatuieste sa dea mai scump.
Glumeam binainteles. Asa m-a luat pe mine un amic de pe forum cand radeam de bisnita facuta de cineva (in cazul acela era vorba de o greseala a persoanei "bisnitare"). Daca e unu aerian, sa zicem, sau bisnitar si tu ii atragi atentia inseamna ca ochii unora ca esti nesimtit si nu lasi omul in pace. E aceiasi chestie ca si negociatul care este o veche arta si farmecul comertului, dar in ochii parvenitului roman inseamna tiganeala sau acuza pe fata ca nu ai bani.
Orisicum din experienta mea o sa gaseasca un "pasionat" care dupa ce o sa le tine o vreme o sa le vanda cu mult mai putin pentru ca o sa realizeze ca nu le poate folosi din varii motive. Orisicum astfe de articole care in orisice loc normal la pat sunt gunoi second hand si pe care in germania la un targ le iei cu 10 euro cel mult, in Romania sunt considerate VINTAGE (ce ne faceam noi fara americani ca trebuia sa zicem in romana, vechituri si nu mai suna asa de fermecator).
Abracadabra sincer iti urez succes si sunt sigur ca vei gasi cumparator. Am vazut-o intamplandu-se si inainte. Noi suntem doar rai si nu avem ce face.
Glumeam binainteles. Asa m-a luat pe mine un amic de pe forum cand radeam de bisnita facuta de cineva (in cazul acela era vorba de o greseala a persoanei "bisnitare"). Daca e unu aerian, sa zicem, sau bisnitar si tu ii atragi atentia inseamna ca ochii unora ca esti nesimtit si nu lasi omul in pace. E aceiasi chestie ca si negociatul care este o veche arta si farmecul comertului, dar in ochii parvenitului roman inseamna tiganeala sau acuza pe fata ca nu ai bani.
Orisicum din experienta mea o sa gaseasca un "pasionat" care dupa ce o sa le tine o vreme o sa le vanda cu mult mai putin pentru ca o sa realizeze ca nu le poate folosi din varii motive. Orisicum astfe de articole care in orisice loc normal la pat sunt gunoi second hand si pe care in germania la un targ le iei cu 10 euro cel mult, in Romania sunt considerate VINTAGE (ce ne faceam noi fara americani ca trebuia sa zicem in romana, vechituri si nu mai suna asa de fermecator).
Abracadabra sincer iti urez succes si sunt sigur ca vei gasi cumparator. Am vazut-o intamplandu-se si inainte. Noi suntem doar rai si nu avem ce face.
Postat 22 September 2011 - 02:48 PM
@Z-Mare Nu am sa pun alte preturi, eventual am sa le sterg sau daca nu pot, am sa rog moderatorii sa o faca.
In principiu sunt deschis la orice oferte, cred ca asa e cel mai cinstit.
@Arsenescu Sorin Nu-i bai, nu ma supar, doar ca nu am vandut si nici n-am cumparat vreodata machete feroviare, asa ca nu prea stiu valoarea lor exacta. Ms oricum tuturor pentru precizari.
In principiu sunt deschis la orice oferte, cred ca asa e cel mai cinstit.
@Arsenescu Sorin Nu-i bai, nu ma supar, doar ca nu am vandut si nici n-am cumparat vreodata machete feroviare, asa ca nu prea stiu valoarea lor exacta. Ms oricum tuturor pentru precizari.
Postat 22 September 2011 - 07:38 PM
Abracadabra, nu te supara, am inteles ca acele preturi nu mai sunt valabile, deci trebuie sa pui altele. Singur nu cred ca o sa poti, deci trimite-mi mie un PM sau e-mail cu actualizarile.
* Toate produsele scoase la vanzare vor avea afisat pretul, macar estimativ, precizand si daca oferta e sau nu negociabila. Nu este permis sistemul "licitatie" decat in cazuri exceptionale si cu acordul moderatorilor/administratorilor. De la regulament citire.
* Toate produsele scoase la vanzare vor avea afisat pretul, macar estimativ, precizand si daca oferta e sau nu negociabila. Nu este permis sistemul "licitatie" decat in cazuri exceptionale si cu acordul moderatorilor/administratorilor. De la regulament citire.
Postat 25 September 2011 - 06:20 PM
Tot setul a fost cumparat in '90. Inca erau "made in DDR" deci posbil sa fie U, cum zici tu, nu stiu diferenta. Ultimul pret pentru toate este 1000 RON negociabil. Ai adresa mea de e-mail in detalii la profil, iti pot da orice detalii doresti despre el pe mail.
Postat 28 September 2011 - 11:53 AM
Postat 29 September 2011 - 06:59 AM
vreau eu
Douglas C 47 Skytrain Italeri scara 1:72.
Supermarine Spitfire mk V Revell scara 1:72
zi mi pt amandoua un pret
0726 17 92 44
sniper5540 mess
Matly, trece, re rog, la profil o adresa de e-mail, pentru a putea comunica.
Z
Douglas C 47 Skytrain Italeri scara 1:72.
Supermarine Spitfire mk V Revell scara 1:72
zi mi pt amandoua un pret
0726 17 92 44
sniper5540 mess
Matly, trece, re rog, la profil o adresa de e-mail, pentru a putea comunica.
Z