Buna ziua machetistilor!M-am inregistrat de curand pe acest forum dar l-am urmarit de mai mult timp.Eu avand 13 ani aceasta este prima mea macheta terminata.Dupa cum puteti vedea si in titlul acestui topic este Medieval Life Boat de la producatorul rus Zvezda.Deoarece sunt nou in ale modelismului va rog daca puteti sa imi dati sfaturi pentru eventualele imbunatatiri ale machetei si va rog sa iertati greselile in asamblare,vopsire,etc...
Acum putina istorie:Aceasta este o barca de salvare folosita in Evul Mediu pentru a aduce marfuri si oameni de la tarm la corabie si invers.In caz de naufragiu echipajul se uraca in aceste barci incercand sa ajunga
la cel mai apropiat tarm.C-am atat cu istoria.In ceea ce priveste kit-ul:este facut dintr-un plastic dur,instructiunile sunt detaliate si piesele fara bavuri.Se vopseste in numai trei culori:Flat white,Flat black si Wood.
Asamblarea a decurs comform planului piesele imbinandu-se perfect.Singura problema avuta a fost la fire deoarece trebuiau introduse in niste gauri foarte mici.Toate piesele au fost vopsite cu pensula.
C-am atat pot spune despre asamblare si vopsire.Cum am precizat si mai sus doresc sa vad comentarile,sfaturile si observatiile dumneavoastra.Acum las pozele sa vorbeasca.
Pagina 1 din 1
Medieval Life Boat Zvezda 9033 1/72
Postat 20 September 2011 - 08:35 AM
Va multumesc tuturor pentru sustinerea oferita.Si promit ca o sa continui si cu alte lucrari.
Papy multumesc pentru sfat, o sa incerc.
Staric iti multumesc chiar daca sunt un novice sper sa nu dezamagesc.P.S.:Mai lucrez la un avion cand il termin voi posta un topic la aviatie
Papy multumesc pentru sfat, o sa incerc.
Staric iti multumesc chiar daca sunt un novice sper sa nu dezamagesc.P.S.:Mai lucrez la un avion cand il termin voi posta un topic la aviatie
Arata acest topic
Pagina 1 din 1