Forum Machete,Modelism,Hobby: Wishlist - carti - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Wishlist - carti

#1 Useril este offline   Napster 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 20-December 10
  • Interests:Modelism, auto, IT

Postat 09 September 2011 - 11:39 AM

Din start mentionez ca nu vreau sa instig la incalcarea drepturilor de autor si nu solicit/ofer pe acest thread linkuri cu carti sau alte documente pentru care nu am drepturi.

Am creeat acest topic pentru a aduna intr-un singur loc cartile pe care fiecare si le doreste. De ceva timp am inceput sa caut cateva carti dar nu am avut mare succes in a le gasi, indiferent de format. Singura solutie ar fi comanda pe amazon.co.uk. In acest sens poate se aduca cativa doritori si constituim o comanda comuna sau cel putin conturam una provizoriu in ideea in care daca nu gasim cele necesare in alta parte, ne putem mobiliza si iesim mult mai bine la pret.

Eu unul mi-as dori sa pot citi:

Working Scale Model Merchant Ships - Tom Gorman

Finishing Scale Ship Models: Detailing and Painting Techniques - Tom Gorman

Ship Modeling from Scratch: Tips and Techniques for Building Without Kits - Edwin B. Leaf

Este cineva in posesia volumelor de mai sus? Se merita? Singurul site unde am gasit exact ce am cautat este Okian dar sunt sigur ca stiti cum lucreaza ei. Pretul lor este pretul de pe amazon + livrare + comision deci iesi mai scump la ei.
Spre exemplu am luat de pe Amazon.co.uk volumul The Pacific - Hugh Ambrose (10.x lire + 8.x lire transportul) si a costat pana in 100 ron, cu totul. Pe Okian se vindea la pretul de 120 RON.
Voi de unde va aprovizionati si cu ce carti doriti sa va mariti biblioteca?

Aceasta postare a fost editata de Napster: 09 September 2011 - 11:39 AM

#2 Useril este offline   feste 

• Membru deplin
  • Postari: 91
  • Inregistrat: 31-May 10

Postat 12 September 2011 - 09:55 AM

Salut

Eu am mai luat carti de la http://www.bookdepository.co.uk, fie direct, fie prin market place de la amazon.fr.
Momentan vad ca au doar una din cartile pe care la cauti, dar vor aparea si celelelate.

#3 Useril este offline   Napster 

• Membru senior
  • Postari: 157
  • Inregistrat: 20-December 10
  • Interests:Modelism, auto, IT

Postat 15 September 2011 - 07:15 PM

Nu pot achizitiona Working Scale Model Merchant Ships de nicaieri, am incercat cateva site-uri foarte mari printre care Amazon, B&N, Bookdepository etc.
Pur si simplu nu vor sa imi livreze in RO sau nu imi accepta cardul. Pana acum nu am avut astfel de probleme. Sfaturi?

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi