Forum Machete,Modelism,Hobby: Incercari, incercari - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Incercari, incercari

#1 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 04 September 2011 - 06:35 PM

Salutare tuturor,

in urma discutiilor avute cu Silviu dupa ce i-am dat sculele de bibileala, m-am apucat sa ma joc si eu cu Cernit-ul si uitati ce a iesit. Astept pareri, critici, etc, etc...adica ce va lasa si pe voi inima :rolleyes: .

Imagine atasata: 1.jpgImagine atasata: 2.jpgImagine atasata: 3.jpgImagine atasata: 4.jpgImagine atasata: 5.jpgImagine atasata: 6.jpgImagine atasata: 7.jpgImagine atasata: 8.jpgImagine atasata: 9.jpgImagine atasata: 10.jpg

Aceasta postare a fost editata de dan2du: 04 September 2011 - 06:35 PM

#2 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 04 September 2011 - 07:20 PM

Dane, imi place tare ce ai facut! Si daca mai pun la socoteala ca asta-i prima figurina pe care ai facut-o cap coada, pot spune nu ca ai pasit pe spinosul drum al modeling-ului, ci deja ai inceput sa alergi. Banuiesc ca asta ar fi un dwarf.....nu ne-ai spus care ar fi dimensiunea lui. Ca si observatii, musculatura ar fi putut fi mai bine definita...bratele sunt cumva cam lungi....sub ochi se putea intinde mai mult materialul, in asa fel incat sa nu dea senzatia unor cearcane enorme..
Incearca sa schimbi materialul totusi..
Oricum, :clapping: ! :drinks:

Aceasta postare a fost editata de silviug2009: 04 September 2011 - 07:22 PM

#3 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior

Postat 04 September 2011 - 07:32 PM

Pai are 54 de mm, la musculatura ..nu era definita nici in desenul pe care l-am avut ca model :whistle:, la brate am banuit si eu ca sunt un pic cam lungi, dar avand in vedere ca picioarele sunt mai scurte, se compenseaza :crazy: . La ochi este ceva mai greu, dupa ce am facut mustata si barba nu prea am mai avut loc sa mai umblu pe acolo, dar la urmatorul o sa incerc sa-i fac capul mobil sa pot sa-l aranjez mai mult.

#4 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior

Postat 04 September 2011 - 07:40 PM

Am vazut ca baietii care se joaca cu plastilina, completeaza.....adica folosesc mai multe imagini pentru a crea un personaj. Asta in cazul in care nu modelezi un personaj real (actor, politician...s.a.m.d.)...spre exemplu de la o poza poti pastra capul, de la alta poti pastra hainele, de la alta musculatura..
E destul de dificil sa gasesti o poza care sa le intruneasca pe toate in asa fel incat sa te multumeasca. Asta e doar o idee.....pe urma mai poti privi si din punct de vedere anatomic, dar aici trebe sa inveti grupele musculare, locul de insertie al muschilor si modul cum se contracta in functie de miscare (mama ce tare is la teorie!).....problema de care incerc si eu sa scap...
Una peste alta, asa cum am mai vb. trebe lucru, "mana si ochiul" se formeaza in timp.
Important este ca ai facut pasul, si l-ai facut cu piciorul drept in fatza, cel putin asta este parerea mea

#5 Useril este offline   LAV-Z 

• Membru senior
  • Postari: 891
  • Inregistrat: 22-December 08

Postat 04 September 2011 - 07:44 PM

Eu zic ca arata bine. Imi aduce aminte de Lord of The Rings.
Din cate vad, detaliile sunt sharp, proportiile sunt OK pt. un pitic. Cu alte cuvinte, mi-ar face placere sa-l pictez. mai ales ca e un 54mm.
Pe cand il vedem gata vopsit?

Felicitari. Arata bine.

#6 Useril este offline   bobby 

• Membru senior
  • Postari: 741
  • Inregistrat: 18-June 11
  • Interests:none

Postat 04 September 2011 - 10:26 PM

imi poti spune, te rog, ce material folosesti , eu lucrez la Black Pearl si o sa am nevoie in curand sa fac sculpturile .

#7 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior

Postat 05 September 2011 - 07:35 AM

Multumesc pentru aprecieri, Silviu..deocamdata nu este "uscat" asa ca o sa ma adaug cate ceva pe el si oricum o sa-l mai barfim in privat, Lav-Z, personajul este facut dupa un desen dintr-o carte cu anatomia personajelor fantastice :rolleyes: si cred ca este aproape de model. De vopsit, inca nu am curaj sa ma apuc de figurine, pentru ca nu am destula experienta, dar cred ca voi face o propunere cuiva de pe forum ( depinde de rezultatul final ). Bobby dwarf-ul este facut din Cernit, un lut polimeric, care se intareste in cuptor - la fel cu cel folosit de Silviu.

#8 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 05 September 2011 - 07:53 AM

Frumoasa lucrare, dovedeste mult talent si atentie la detaliu. Felicitari.

#9 Useril este offline   bobby 

• Membru senior
  • Postari: 741
  • Inregistrat: 18-June 11
  • Interests:none

Postat 05 September 2011 - 10:52 AM

merci pentru raspuns, spor la treaba in continuare si multe "succesuri"

#10 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior

Postat 05 September 2011 - 09:33 PM

Salutare,

l-am mai aranjat un pic ( sau macar am incercat ).
Imagine atasata: 1.jpgImagine atasata: 2.jpgImagine atasata: 3.jpgImagine atasata: 4.jpgImagine atasata: 5.jpgImagine atasata: 6.jpgImagine atasata: 7.jpgImagine atasata: 8.jpg

#11 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior

Postat 19 September 2011 - 09:45 PM

A aparut si urmatoarea, asa ca nu lasati cosurile cu oua jos

Imagine atasata: Dragon 1.jpgImagine atasata: Dragon 2.jpgImagine atasata: Dragon 3.jpgImagine atasata: Dragon 4.jpgImagine atasata: Dragon 5.jpgImagine atasata: Dragon 6.jpgImagine atasata: Dragon 7.jpgImagine atasata: Dragon 8.jpgImagine atasata: Dragon 10.jpgImagine atasata: Dragon 12.jpg

Aceasta postare a fost editata de dan2du: 19 September 2011 - 09:45 PM

#12 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 20 September 2011 - 11:01 PM

Pt primele,foarte reusite! :good:
Dane ,incearca sa faci o figurina mica[un cavaler ceva],sunt tare curios sa vad cum ar arata.
Succes in continuare!

#13 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior

Postat 20 September 2011 - 11:28 PM

Multumesc Dani, o sa incerc sa fac si o figurina, este in plan pentru saptamana asta. Dar o sa incerc sa fac mai multe fotografii pe parcursul lucrarii ca am mai fost tras de urechi pe ici pe colo ca nu am facut o prezentare mai in firea ei :acute: .

#14 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior

Postat 21 September 2011 - 07:08 AM

Reusita figurina...ar mai fi mers olecuta modificata, dar asa cum a spus si dani, tinand cont ca esti d-abea la a doua, e iesit bine. Is numa ochi sa vad cand o sa apara si urmatoarea lucrare si-ti urez de pe acum sa fie mai buna decat cea prezentata acum si mai putin buna decat cea care va urma dupa ea.
Asa ca spor la treaba! :drinks:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi