san felipe 1690 legenda sau istorie
Postat 26 November 2011 - 11:05 AM
pana ma edific cu tunurile le-am montat provizoriu pe cele deja realizate , si care sper ca vor fi inlocuite .Nu stiu cum inca insa stiu ca din lemn sunt aproape sigur ca nu vor mai fi (iau in calcul oricare dintre variantele alama , plumb sau rasina , desi pana la fazele caestea va mai dura putin . cat despre vopseaua recomandata de gobi imi place nuanta asa din ce am vazut pe pc ,
m-am jucat un pic cu alte detalii cum ar fi capacele sabordurilor , si chiar suportul clopotului de cart , detalii care nu sunt finalizate 100%
cu stima...
m-am jucat un pic cu alte detalii cum ar fi capacele sabordurilor , si chiar suportul clopotului de cart , detalii care nu sunt finalizate 100%
cu stima...
Postat 25 January 2012 - 12:27 PM
salut!
Intre timp m-am hotarat ce voi face cu tunurile. Vor ramane din lemn intrucat celelalte varinte asupra carora m-am aplecat au cazut din varii motive (unele erau prea scumpe , gen alama sau rasina , altele pur si simplu nu-mi placeau cum au iesit ) Asa ca am pus ceva vopsea verde in cea neagra sa capete o tenta si le-am vopsit .
Ce mi-a iesit ... se vede in fotografii
Si ca sa nu ma plictisesc tot timpul asta , am vopsit barcile , am facut o parte dintre portsarturi , arborele mare , carma si lanternele pupa
cu stima..
Intre timp m-am hotarat ce voi face cu tunurile. Vor ramane din lemn intrucat celelalte varinte asupra carora m-am aplecat au cazut din varii motive (unele erau prea scumpe , gen alama sau rasina , altele pur si simplu nu-mi placeau cum au iesit ) Asa ca am pus ceva vopsea verde in cea neagra sa capete o tenta si le-am vopsit .
Ce mi-a iesit ... se vede in fotografii
Si ca sa nu ma plictisesc tot timpul asta , am vopsit barcile , am facut o parte dintre portsarturi , arborele mare , carma si lanternele pupa
cu stima..