Pagina 1 din 1
Cupa Romaniei/navomodele clasa c1/c7 Galati Palatul Navigatiei
Postat 17 September 2011 - 07:58 PM
kamikaze, la 17 September 2011 - 04:23 PM, a spus:
Se indura, cum sa nu. Doar ca s-a facut o incurcatura si cum nimeni nu s-a plans nu mi-am dat seama.
POZE AICI
POZE AICI
M-am sesizat eu azi:)
Deci poze sunt..nu le mai pun si eu....foarte frumoasa expozitia...si ce am aflat nou azi...balustrade facute din par uman?...da...se poate...Felicitari dragi Navomodelisti...copii mei au fost incantati.:)
Postat 18 September 2011 - 09:38 AM
Da, multe machete superbe, unele mai mult decat altele. Cateva modele care participa si pe la europene si mondiale, si care mai si castiga. Ca si Yamato cu balustrazile din fir de par, medaliat cu aur la mondiale. Da, petrolierul ala e minunat, fiind si la 1/700, si toate balustrazile din lita. Pacat ca din poze nu prea reusesti sa-ti dai seama de scara, unele modele sunt foarte mici, dar extraordinar de bine lucrate.
Postat 18 September 2011 - 08:11 PM
Am fost, am vazut, m-au incantat....
Petrolierul :
Extraordinar!
Yamato
O realizare de exceptie (ca si conceptie si detalii) este Atelierul de marangozerie:
Mai am ceva fotografii (destule), dar vitrinele si soarele puternic s-au aliat impotriva capacitatilor tehnice ale aparatului foto.
Razvan
Petrolierul :
Extraordinar!
Yamato
O realizare de exceptie (ca si conceptie si detalii) este Atelierul de marangozerie:
Mai am ceva fotografii (destule), dar vitrinele si soarele puternic s-au aliat impotriva capacitatilor tehnice ale aparatului foto.
Razvan
Aceasta postare a fost editata de Kromag: 18 September 2011 - 08:42 PM
- ← 55 de ani de la infiintarea primei escadrile de elicoptere in Romania
- Evenimente & expozitii
- AeroShow Chisinau →
Arata acest topic
Pagina 1 din 1