Pagina 1 din 1
Blindatele mele Re-make
Postat 01 September 2011 - 03:55 PM
Am postat aici blindatele la care am lucrat de-a lungul timpului si la care inca lucrez si experimentez pe ele.
Printre care este si prima mea macheta, de la Italeri acel Sherman de care poate va mai aduceti aminte - care il facusem complet gun metal si stralucea iar acum cu modificarile de rigoare arata cam asa:
Printre care este si prima mea macheta, de la Italeri acel Sherman de care poate va mai aduceti aminte - care il facusem complet gun metal si stralucea iar acum cu modificarile de rigoare arata cam asa:
Postat 03 September 2011 - 07:20 AM
SALUTARE ! BRAVO MOSULE STII VORBA AIA " ACEIASI MARIE DAR CU ALTA PALARIE " E MAI BINE ASA DAR VEZI CA LA SCULE AI FACUT COADA CIOCANULUI UZATA METALIC. TI-A MAI SPUS UN CAMARAD DE FORUM LA TANCUL M 3 SA VOPSESTI COZILE UNELTELOR PT A IMITA LEMNUL IN CAZUL SHERMAN-ULUI COADA CIOCANULUI SI A CAZMALEI PE CARE SA LE FACI O UZURA CU PUTIN NEGRU PT A IMITA JEGUL FOR MAT DIN DIN MAINILE SODATILOR SI ACCENTUAT DE CONDITIILE ATMOSFERICE.. VEZI SI LA CANISTRA DIN SPATE CA-I LIPSESTE MANERUL. . MERGI MAI DEPARTE SI TERMINAL PE ASTA SI IA-LE LA PURICAT SI PE CELE DOUA M7 SI M 12 . SPOR LA MODELIT SI SANATATE .
Postat 04 September 2011 - 05:17 PM
In pozele din 3 septembrie ,apare mult mai realist.Il prefer asa.
In postarea din 4(ultima),nu stiu ce s-a intamplat : fotografiile sunt "corupte" putin ,sau ai incercat ceva "rugina" care n-a reusit ?
Daca da,intoarce-te in "3 septembrie" - era mai bine.
Si inca ceva: panza de sac ,e simpatica ,dar n-are ce cauta acolo , mai ales cea infasurata la baza obuzierului.
Ah,sa nu uit : de ce mama .......ai pus extinctoarele alea pe el ?
In postarea din 4(ultima),nu stiu ce s-a intamplat : fotografiile sunt "corupte" putin ,sau ai incercat ceva "rugina" care n-a reusit ?
Daca da,intoarce-te in "3 septembrie" - era mai bine.
Si inca ceva: panza de sac ,e simpatica ,dar n-are ce cauta acolo , mai ales cea infasurata la baza obuzierului.
Ah,sa nu uit : de ce mama .......ai pus extinctoarele alea pe el ?
Aceasta postare a fost editata de Longinus: 04 September 2011 - 05:20 PM
Postat 04 September 2011 - 05:30 PM
da am incercat ceva efect de rugina. nici mie nu imi place. inca experimentez
am vazut pe hobbyx niste creioane/stickuri pt wathering de tot felul, a folosit cineva pana acum? cum sunt ? cum functioneaza ? ma batea gandul sa achizitionez si eu cateva.
extinctoarele? nu erau prevazute in kit dar am gasit pe net niste poze cu un Lee ce avea montate niste extinctoare.
referitor la panza, asemeanea, am gasit niste poze, ce-i drept un lee iarna ce avea infasurata o "panza" in jurul tevii.
am vazut pe hobbyx niste creioane/stickuri pt wathering de tot felul, a folosit cineva pana acum? cum sunt ? cum functioneaza ? ma batea gandul sa achizitionez si eu cateva.
extinctoarele? nu erau prevazute in kit dar am gasit pe net niste poze cu un Lee ce avea montate niste extinctoare.
referitor la panza, asemeanea, am gasit niste poze, ce-i drept un lee iarna ce avea infasurata o "panza" in jurul tevii.
Aceasta postare a fost editata de Ares: 04 September 2011 - 05:33 PM
Postat 06 September 2011 - 12:07 AM
Aici e M7-le la care inca lucrez, da da.. am vazut si eu o gramada de lucruri care trebuie corectate - deabia acum dupa ce l-am lovit cu blitul.
PS. scuzati muzica, plictiseala te face sa apelezi la batranul radio. am omis sa filmez fara sonor.
Aceasta postare a fost editata de Ares: 06 September 2011 - 12:11 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1