Forum Machete,Modelism,Hobby: de pe net, septembrie 2011 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

de pe net, septembrie 2011

#21 Useril este offline   horia 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 2972
  • Inregistrat: 24-April 05

Postat 15 September 2011 - 11:29 PM

http://www.britmodel...topic=78034&hl=

#22 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 16 September 2011 - 10:44 PM

Fara legatura cu profilul forumului, insa implica tot un fel de pasiune, muuuullllta atentie si din pacate mult prea multa inconstienta... . ; si e cu happy end - this time !!

- Varsovia, acum un an si o zi :

Urmariti tot filmuletul si tineti-va mainile pe masa :lol:

Si din acelasi ciclu, al pasionatilor de bolizi pe doua roti, un "periplu" similar cu cel de mai sus dar in conditii de drum mai putin permisive eventualelor greseli.
Devine mai interesant de la minutul 2:30 si da, e tot cu happy end si asta :

Eu unul m-as bucura sa fi "capotat" deja, insa singuri.

Aceasta postare a fost editata de AdiP: 16 September 2011 - 11:14 PM

#23 Useril este offline   Maverick 

• Maverick
  • Postari: 652
  • Inregistrat: 11-December 04
  • Interests:Mig's

Postat 17 September 2011 - 04:52 PM

http://news.yahoo.co...-085035102.html

#24 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4818
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 17 September 2011 - 05:57 PM

Citeaza

Fara legatura cu profilul forumului, insa implica tot un fel de pasiune, muuuullllta atentie si din pacate mult prea multa inconstienta... . ; si e cu happy end - this time !!

Foarte tari ," donatorii de organe " ! Chiar ieri ma uitam si eu la unii dar autohtoni si se descurca binisor ...

#25 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12661
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 17 September 2011 - 07:45 PM

Citeaza

muuuullllta atentie si din pacate mult prea multa inconstienta
Donatori de organe ce trag dupa ei si oameni nevinovati. Nici cea mai mica consideratie sau ingaduinta fata de acesti...mai bine ma abtin!

#26 Useril este offline   KAF2002 

• Membru senior
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 22-September 10

Postat 17 September 2011 - 08:37 PM

Vezi postareaZ-mare, la 17 September 2011 - 07:45 PM, a spus:

Donatori de organe ce trag dupa ei si oameni nevinovati. Nici cea mai mica consideratie sau ingaduinta fata de acesti...mai bine ma abtin!

Z-mare, personal sunt 100% de acord cu afirmatia ta. Desi sportul pe doua roti,(mai ales motocrosul) imi place.

#27 Useril este offline   orogos 

• Membru senior
  • Postari: 198
  • Inregistrat: 20-May 08

Postat 17 September 2011 - 09:10 PM

Ce fac nenicii astia teribilisti si extrem de plicitisiti in trafic nu are nici cea mai mica legatura cu sportul pe 2 roti. Sportul pe 2 roti, incepe de la alte tipuri de motociclete si in cu totul alte conditii. Astia nu sunt decit niste criminali. Vestea buna este ca cel putin la noi in tara politia a inceput sa ii caute pe stupizii de genul asta care mai si posteaza filmulete pe u tube. Personal consider, si chiar sugerez ca postul cu cei 2 `carosati` sa fie sters pentru ca nu are nici cea mai mica legatura cu forumul.

Vezi postarea68laur, la 17 September 2011 - 08:37 PM, a spus:

Z-mare, personal sunt 100% de acord cu afirmatia ta. Desi sportul pe doua roti,(mai ales motocrosul) imi place.

Aceasta postare a fost editata de orogos: 17 September 2011 - 09:11 PM

#28 Useril este offline   kromag 

• Membru senior
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 20 September 2011 - 02:32 PM

Incerc de 3 zile sa accesez www.eduard.cz si nu pot. Mesaj : 403 Forbidden
A mai patit cineva asa?
Daca da, ce se intampla?
Multumesc.

Aceasta postare a fost editata de Kromag: 20 September 2011 - 02:35 PM

#29 Useril este offline   MiG 

• Membru senior
  • Postari: 827
  • Inregistrat: 19-January 05

Postat 20 September 2011 - 03:30 PM

Salut,

Eduard isi schimba site-ul cu unul revizuit conform postarii lor de pe Facebook.

#30 Useril este offline   kromag 

• Membru senior
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 20 September 2011 - 03:48 PM

Multumesc.

#31 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 21 September 2011 - 08:56 AM

SALUT . PRIN ANII 90 CAND SE TRANSMITEAU STIRI DESPRE RAZBOIUL DIN CECENIA AM VAZUT UN BMP CU LANSATOR PROIECTILE NEDIRIJATE PE ATUNCI CREDEAM CA EO VARIANTA MAI TARZIU AM INTELES CA E O ADAPTARE DE FRONT DIN PARTEA CECENILOR DAR NU GASEAM POZE AZI CAUTAND ALTCEVA AM GASIT POZE CU RESPECTIVUL BLINDAT

Imagine atasata: 8c341ee3673a85b47b53fee2a783b24c1.jpg
Imagine atasata: 084b9a51e9cb02f541d2d519e7bcd8ff1.jpg
Imagine atasata: 1503757851.jpg B-)

#32 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 21 September 2011 - 02:38 PM

Fain ! Eu tin minte ca in timpul razboiului din fosta Yugoslavie am vazut ( la tele) intr-o scurta secventa un Stug lll sau lV activ , insa nu mai gasesc imaginile .

#33 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 21 September 2011 - 04:28 PM

http://www.pixpast.c...83be9a0b5fd66b7
Un site foarte interesant al unui colectionar de fotografii WW2 si dedicat in special colectionarilor de foto de razboi , pe care ma dau de ceva vreme ( Hello Muggs :-D !) . Multe fotografii color de o calitate excelenta ce nu au aparut pe nici un alt site . Singurul incovenient este ca trebuie sa va inregistrati pentru a vedea vedea imaginile .

#34 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 21 September 2011 - 05:41 PM

SALUT. DE STUG NU STIU DAR AM VAZUT TOT ASA LA TV 2 SHERMAN .IN YUGOSLAVIA DAR CE SA NE MIRAM CAND NOI AM T-34 PANA PRIN 95
. DE FAPT IN 93 SAU 94 AM VAZUT LA PRO PATRIA O APLICATIE PE LA IASI CU T-34 IAR IN 95 AM VAZUT TRECAND PE LA MINE IN ORAS UN CONVOI DE 6 TATR ACU TRAILERE AVAN T-34 PE ELE DAR CRED CA LE ADUCEAU DIN DOBROGEA PT CA IN ORAS NU AVEAM UNITATE DE TANCURI IAR ERAU PE STRADA CE FACE TRECERA PRIN ORAS A TRAFICULUI GREU DINSPRE BAC LA CENTURA CACI DACA LE ADUCEAU DIN JUDET UNDE AVEAM UM DE TANCURI S-AR FI DUS PE CENTURA INSPRE MOLDOVA ? ! B-)

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 21 September 2011 - 05:44 PM

#35 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 21 September 2011 - 06:40 PM

Citeaza

SALUT. DE STUG NU STIU DAR AM VAZUT TOT ASA LA TV 2 SHERMAN .IN YUGOSLAVIA DAR CE SA NE MIRAM CAND NOI AM T-34 PANA PRIN 95
. DE FAPT IN 93 SAU 94 AM VAZUT LA PRO PATRIA O APLICATIE PE LA IASI CU T-34 IAR IN 95 AM VAZUT TRECAND PE LA MINE IN ORAS UN CONVOI DE 6 TATR ACU TRAILERE AVAN T-34 PE ELE DAR CRED CA LE ADUCEAU DIN DOBROGEA PT CA IN ORAS NU AVEAM UNITATE DE TANCURI IAR ERAU PE STRADA CE FACE TRECERA PRIN ORAS A TRAFICULUI GREU DINSPRE BAC LA CENTURA CACI DACA LE ADUCEAU DIN JUDET UNDE AVEAM UM DE TANCURI S-AR FI DUS PE CENTURA INSPRE MOLDOVA ? !

Pana prin '95 sa le fi tinut ... ?
Tin minte ca una dintre primele stiri de "senzatie" prezentate la televizor dupa anii ' 90 a fost legata de casarea tancusoarelor astora si ducerea lor spre topitorii :-( , dar nu mai stiu cand anume a fost ... .
Desi eu mi le aminteam demontate si taiate , prin anii 2000 si ceva , cand m-au luat si pe mine la obste , am intalnit un fost tanchist care mi-a povestit ca multe dintre T-34 -urile astea erau noi ( scoase probabil de la naftalina) si mergeau ceas . Echipajelor le parea rau ca trebuiau sa le caseze , iar dupa ce le-au dat jos de pe platformele de tren , pe drumul spre centrele de casare ( parca) le-au dus pe senile jucandu-se cu ele la viteza maxima .

Si fara legatura cu ce spuneam mai sus , foto color ,Germania 1940-1945
http://www.panoramio...46?photo_page=1

#36 Useril este offline   muggs 

• Membru senior
  • Postari: 306
  • Inregistrat: 11-March 08

Postat 21 September 2011 - 09:39 PM

Vezi postareadany, la 21 September 2011 - 04:28 PM, a spus:

http://www.pixpast.c...83be9a0b5fd66b7
Un site foarte interesant al unui colectionar de fotografii WW2 si dedicat in special colectionarilor de foto de razboi , pe care ma dau de ceva vreme ( Hello Muggs :-D !) . Multe fotografii color de o calitate excelenta ce nu au aparut pe nici un alt site . Singurul incovenient este ca trebuie sa va inregistrati pentru a vedea vedea imaginile .

Imagine postata Intradevar un forum de exceptie, chit ca sunt pline de watermarks se gasesc o gramada de poze color/alb-negru inedite si la rezolutie buna, sper sa-l conving pe propietar cumva sa scaneze si pozele cu subiecte romanesti pe care le are

Aceasta postare a fost editata de muggs: 21 September 2011 - 09:40 PM

#37 Useril este offline   dany 

• Membru senior

Postat 23 September 2011 - 11:47 PM

Citeaza

sper sa-l conving pe propietar cumva sa scaneze si pozele cu subiecte romanesti pe care le are

Daa,asta ar fi o CHESTIE ... !
Ti-a dat vreun raspuns ?

#38 Useril este offline   Mircea87 

• Membru deplin
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 30-July 10
  • Interests:Tehnica militara din dotarea Armatei Romane si vehiculele blindate.

Postat 23 September 2011 - 11:55 PM

Vezi postareadany, la 21 September 2011 - 06:40 PM, a spus:

Pana prin '95 sa le fi tinut ... ?
Tin minte ca una dintre primele stiri de "senzatie" prezentate la televizor dupa anii ' 90 a fost legata de casarea tancusoarelor astora si ducerea lor spre topitorii :-( , dar nu mai stiu cand anume a fost ... .
Desi eu mi le aminteam demontate si taiate , prin anii 2000 si ceva , cand m-au luat si pe mine la obste , am intalnit un fost tanchist care mi-a povestit ca multe dintre T-34 -urile astea erau noi ( scoase probabil de la naftalina) si mergeau ceas . Echipajelor le parea rau ca trebuiau sa le caseze , iar dupa ce le-au dat jos de pe platformele de tren , pe drumul spre centrele de casare ( parca) le-au dus pe senile jucandu-se cu ele la viteza maxima .

Da, pana la jumatatea anilor 1990 au fost in dotare, dar dupa 1990 stiu ca erau mai mult in rezerva. Mergeau ceas fiindca multe dintre piesele motorului au fost fabricate in Romania. Daca e cineva interesat mai exact care piese, va pot spune, scrie intr-o carte de col. Gheorghe Turcu. Am impresia ca prin 2005 (cred) am vazut o licitatie pentru piese de BTR-40/50/152 si T-34 intr-o revista a armatei.

In alta ordine de idei, macheta de TR-85M1 la expomil:
aici si aici
Prima data am crezut ca e alt tanc, blindajul suplimentar de pe turela si cutiile cu munitie pentru DSK m-au indus in eroare. Zici ca e blindaj reactiv.

Aceasta postare a fost editata de Mircea87: 23 September 2011 - 11:58 PM

#39 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior

Postat 24 September 2011 - 07:50 AM

SALUT . AICI AM GASIT POZELE CU BMP -URILE ECHIPATE CU UB-32 http://www.militaryp...ilitary-vehicle SUNT TOT FELUL DE VEHICULE .
SI DACA SE POATE SA -MI EXPLICE CUM AJUNG DE LA GARA DE NORD LA EXPOMIL . AS VREA SA AJUNG MAINE PE ACOLO . DAR NU STIU CUM SA AJUNG. . MULTUMESC ANTICIPAT SI SANATATE . B-)

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 24 September 2011 - 07:50 AM

#40 Useril este offline   Mircea87 

• Membru deplin
  • Postari: 67
  • Inregistrat: 30-July 10
  • Interests:Tehnica militara din dotarea Armatei Romane si vehiculele blindate.

Postat 24 September 2011 - 12:17 PM

Scrie pe site. Cred ca autobuzul 205 ajunge mai repede.

Arata acest topic

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Acest topic e inchis

7 useri citesc topicul
0 membri, 7 vizitatori, 0 utilizatori anonimi