UH-1B Huey Italeri 1:72
Postat 31 August 2011 - 12:49 PM
a iesit binisor
mai putin vopseaua care a fost "amprentata" de mine din grava
in curand si poze cu tot cu greselile de montare
ca si realizare a kitului pot sa dau o nota de 9 dpdv al usurintei de montare
dpdv am detaliilor nu stiu ce sa zic nu ma pronunt
Postat 31 August 2011 - 05:00 PM
greselile gramaticale sunt la ele acasa(de... nu mi-a placut scoala)
la bot am tinut cat am putut de presat dar dupa ce am dat drumu din stramtoare la 2 ore s-a departa
la capota motor distanta dintre oiese (capota motor- fuzelaj) prima data imi dadea o distanta de 3 mm dupa ce am pus lipici si asezat piesa pe fuzelaj distanta s-a micsorat
la usi ceva distanta.. nu am inteles de ce. la asezatul de proba se ibina perfect
ceva lipici pe geamurile usilor si pe unde am prins
amprenta pe fuzelaj(graba la montat , nu am lasat sa se usuce suficient)
zone nevopsite (interior nevopsit) sau vopsite gresit(elicea portanta verde si elicea anti-cuplu tot verde)
Aceasta postare a fost editata de zanga: 31 August 2011 - 05:04 PM
Postat 01 September 2011 - 08:08 AM
Citeaza
In zona capotei motorului, la acest model, sunt ceva probleme, s-a mai discutat asta pe forum, e data si rezolvarea, tot acolo.
Citeaza
Citeaza
Citeaza
Apoi, de chit nu ai auzit? Foloseste-l cu incredere! Gaurile alea arata groaznic!
Bun, incepator, inteleg, dar nu vrei sa avansezi????
Postat 01 September 2011 - 08:46 AM
ramane sa mai dau un strat de vopsea sa dispara amprenta
pe elice este dat cu verde este un strat de vopsea doar sa ajute prinderea vopselei negre(cea ce ar trebui sa fie acolo)
lipiciul ptr "geamuri" a fost pus in pct dar am miscat eu cand am asezat si am manjit sau involuntar am pus degetu de lipici si atins partea transparenta
interiorul nu a fost vopsit..(din lene- recunosc)
Postat 01 September 2011 - 01:20 PM
http://www.hobbyx.ro...=423&subcat=429
Aceasta postare a fost editata de aviatoristu: 01 September 2011 - 01:21 PM
Postat 01 September 2011 - 02:15 PM
Kromag, la 01 September 2011 - 10:40 AM, a spus:
Multumesc.
Poti folosii Tamiya Extra Thinn Cement sau Aracet, Gator Glue, Microscale Micro Kristal Clear.
zanga, la 01 September 2011 - 11:03 AM, a spus:
Cind esti nervos nu faci treaba buna! Parerea mea este ca atunci cind faci asaceva este bine sa fii calm si fara sa fii enervat de cinestie ce evenimente din viata personala sau servici!
Imbinarile jumatatilor de fuselaj cam lasa de dorit! Te grabesti si vad ca ai "sarit" peste partea interioara, nu le-ai mai vopsit. Ai si niste amprente pe vopsea, se para ca nu ai avut rabdare si ai luat macheta prea devreme in mina!
Atentionarile mele nu sunt rau voite, sper sa intelegi acest lucru.
Aceasta postare a fost editata de tibi22: 01 September 2011 - 02:22 PM
Postat 01 September 2011 - 02:32 PM
din cate am inteles de la batrani criticile sunt constructive (nu toate)
nu vreau sa fac performanta sa vand machetele(o sa le strice copilul mei cand o sa le am )
eu fac greselile(involuntar) le arat.. si daca e ceva constructiv, viitori machetisti sa invete din greseli
Postat 01 September 2011 - 06:43 PM
Postat 01 September 2011 - 08:43 PM
Z-mare, la 01 September 2011 - 06:43 PM, a spus:
eu unul nu-l recomand fiind foarte vascos si ca atare destul de greu de folosit.