cargo 4800 tdw?
Postat 01 December 2011 - 08:46 PM
Postat 02 December 2011 - 10:00 PM
Te rog eu, cand mai faci poze pune si tu acolo, ca decor, o tigara, o moneta, o rigla ca imi pare nebun de mica si mi-e teama ca asa si este ( stiu ca o sa spui masa ...dar nu e acelasi lucru).
Si ma unesc si eu la intrebatrea lui KIT ...cum e cu argintul ala viu?
Si ma unesc si eu la intrebatrea lui KIT ...cum e cu argintul ala viu?
Aceasta postare a fost editata de staric: 02 December 2011 - 10:02 PM
Postat 02 December 2011 - 10:18 PM
Exista pe piata(magazine de instalatii termice) o substanta dedicata lipiturilor de cupru, pe baza de argint. Procedura e simpla: o cumperi, o pui pe piesa pe care o ai de lipit, pe care ai decapat-o in prealabil prin metode clasice, si apoi incalzesti zona cu o torta.End of story... P.S.torta se gaseste prin magazinele praktiker, si nu numai. Doar 40 de lei.
Postat 30 December 2011 - 01:32 PM
Mai baiatule... tu ai citit regulamentul forumului? Chiar este greu sa incepi o fraza, o propozitie, cu litera mare si sa o inchei cu punctul de rigoare?
Tot vrei planuri, ba pentru tine, ba pentru cunostinte. Crezi ca te mai ia cineva in serios?
Cauta prin anticariate carti de modelism, ca se mai gasesc. Fa o barca, o baleniera, o barcuta de hartie, carton, ceva usor, ne arati si noua, si, dupa aia sa ai pretentii sa fi ajutat.
Pana atunci te sfatuiesc sa prestezi - daca te lasa parintii - pe forumurile adegvate varstei: clopotei.ro, arici-pogonici.ro, copii_teribili.ro, caterinca.ro, etc. si sa ne ierti.
Tot vrei planuri, ba pentru tine, ba pentru cunostinte. Crezi ca te mai ia cineva in serios?
Cauta prin anticariate carti de modelism, ca se mai gasesc. Fa o barca, o baleniera, o barcuta de hartie, carton, ceva usor, ne arati si noua, si, dupa aia sa ai pretentii sa fi ajutat.
Pana atunci te sfatuiesc sa prestezi - daca te lasa parintii - pe forumurile adegvate varstei: clopotei.ro, arici-pogonici.ro, copii_teribili.ro, caterinca.ro, etc. si sa ne ierti.
Aceasta postare a fost editata de Leo2003: 30 December 2011 - 01:33 PM