Alberto, te rog sa nu pui la suflet chiar atat de tare cuvintele utilizatorului in cauza. Din pacate, exista pe lumea asta si oameni al caror bun-simt lasa extraordinar de mult de dorit. Dupa cum vezi, lucrarile tale sunt apreciate mult de catre ceilalti membrii ai forumului, si pe buna dreptate.
Bucura-te de parerile pozitive, care sunt pe deplin meritate, si treci peste rautati.
Dark, eu SUNT admin al acestui site, si pot sa iti spun urmatoarele:
- ti-am recomandat acum cateva luni sa citesti cu MARE atentie regulamentul. Vad ca n-ai dat curs recomandarii. Nu era optionala.
- atata timp cat postarile tale din acest topic nu au nici o utilitate pentru ceilalti utilizatori ai acestui forum, ci sunt doar "zgomot" (ca sa fiu bland), ar fi fost nemaipomenit sa te abtii.
- dupa prima postare ai vazut reactiile. Ar fi fost bine sa iei o pauza si sa te gandesti cu mare atentie daca nu cumva ar trebui sa ai o alta abordare. N-ai facut-o, ba ai si insistat. Postarea initiala si cele ce au urmat n-au nici un alt rol decat acela de a incinge spiritele si a provoca scandal. Pct. 2e in regulament.
- ai 30 de zile pauza, ca sa poti sa iti dai seama unde ai gresit, si sa te gandesti cum vei schimba modul in care interactionezi in aceasta comunitate. Cele 30 de zile sunt la cererea ta expresa, din discutia despre care vorbeam anterior.
Citeaza
TREBUIESC REGULI STRICTE SI RESPECTATE,IAR CEI CE LE INCALCA SA LE FIE INTERZISA APARITIA TIMP DE O LUNA
- Ai 83% din posturi la vanzari, si nu imi aduc aminte sa fi contribuit cu ceva util la acest forum pana acum. Daca ai ceva util de spus, daca esti aici sa ii ajuti pe altii cu sfaturi, daca esti aici pentru a primi sfaturi legate de machete, sa prezinti ce ai lucrat si sa vezi ce opinii strangi si ce critici constructive primesti, esti binevenit. Dar daca esti doar ca sa mai vinzi si sa mai cumperi ceva, si din cand in cand sa mai arunci sageti aiurea, drum bun.