Aceasta postare a fost editata de americanul: 27 August 2011 - 08:11 AM
Pagina 1 din 1
During operation Barbarosa Trupele germane inaintand spre inima Rusiei
Postat 04 September 2011 - 05:07 PM
DoctorBeetle, la 04 September 2011 - 06:04 AM, a spus:
O intrebare: Gaz-ul ala cum de a ajuns la nemti?
Simplu: l-au capturat.
Problema-i alta :
Un Gaz 67 ,in vara lui '41 este cu neputinta ,pentru simplul fapt ca "67"-le a aparut doar din a doua jumatate a lui 1943.Americanule ,schimba-l ,ori cu un "64" ori ,mai bine ,cu un Kubelwagen.
In rest e destul de faina ,diorama.
Postat 08 September 2011 - 07:26 PM
Longinus, la 04 September 2011 - 05:07 PM, a spus:
Simplu: l-au capturat.
Problema-i alta :
Un Gaz 67 ,in vara lui '41 este cu neputinta ,pentru simplul fapt ca "67"-le a aparut doar din a doua jumatate a lui 1943.Americanule ,schimba-l ,ori cu un "64" ori ,mai bine ,cu un Kubelwagen.
Problema-i alta :
Ai dreptate, e capturat si ai dreptate, nu am fost atent. Din pacate nu stiu cand mai apuc sa modific ceva.voi pleca in Anglia cu servici. Portsmouth- pentru cunoscatori inseamna ceva orasul. Cica au un "D-Day" museum".........In rest, multumesc pentru mesaje.
Piesele realizate anul acesta for fi prezente in expozitia din Alba Iulia in noiembrie prin grija lui Hind(mersi, sefu')
Postat 09 September 2011 - 07:58 AM
americanul, la 08 September 2011 - 07:26 PM, a spus:
Ai dreptate, e capturat si ai dreptate, nu am fost atent. Din pacate nu stiu cand mai apuc sa modific ceva.voi pleca in Anglia cu servici. Portsmouth- pentru cunoscatori inseamna ceva orasul. Cica au un "D-Day" museum".........In rest, multumesc pentru mesaje.
Piesele realizate anul acesta for fi prezente in expozitia din Alba Iulia in noiembrie prin grija lui Hind(mersi, sefu')
Cu conditia sa mi le lasi pana pleci.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1