szek, la Feb 10 2006, 10:16 AM, a spus:
o clipa, nu stiu daca eu nu te-am inteles bine sau tu pe mine:)
nu am criticat in nici un fel lucrarea ( chiar e reusita) si nici pe autor, doar am sugerat schimbarea unui detaliu, care mie mi se pare prea evident...
afisul merge foarte bine si asa!
inca o data bravo autorului...
@Szek, ceea ce am scris mai sus n-are nici cea mai mica legatura cu ceea ce ai scris tu ci cu o alta disputa pe tema asta care a degenerat si mai tare in alt topic.
Ca pe viitor sa tai posibilitatea unor astfel de dispute care nici pe departe n-aveau legatura cu criticarea sau laudarea afisului, consider ca nu este necesar ca pe viitor sa supun la vot felul in care va arata un afis.
Daca am fi fost un club situatia ar fi fost alta. Supuneam la vot, dar nu pe forum ci in cadrul clubului.
Nu suntem club si cel putin de data asta a fost treaba mea cum am facut, cu cine am facut si pe banii cui am facut.
Deci daca la o viitoare expozitie ma voi ocupa de afis ca si la asta, va fi teraba mea si .... am vazut ce si cum arata lucrarile tale asa ca poate la un moment dat voi apela si la tine pentru sprijin.
De data asta te-am "scapat". Pe viitor .... nu se stie
In plus de asta, daca criticarea sau laudarea unei machete poate fi benefica tuturor, criticarea sau laudarea unui afis nu foloseste nimanui de pe acet forum. Eu umul nefiind de meserie designer nu-mi pot permite sa critic sau sa laud. Singurul lucru pe car il pot face este sa spun ca imi place sau nu-mi place. Discutii mai ample pe tema asta ai putea avea tu cu Toni ca aveti aceiasi conformatie profesionala.
Parerea mea ...... de neclintit dealtfel
Bafta!