Salutare !
Am vazut pe site-ul balaton models http://www.freewebst...x?pageid=412319 ca au reduceri la machetele de camioane DAC si m-am gandit sa prezint si eu una dintre ele, poate nu stiti de existenta lor si totusi v-ar interesa. Eu am cumparat kitul acum jumatate de an cu 26 Euro+TVA+transport. Acum este la reducere cu 19.90Euro +taxe. Se gaseste in varianta cu cisterna si cu platou. Se poate comanda linistit din romania, ajunge in timp rezonabil. Kitul mi se pare foarte frumos facut. Photo-etch-urile sunt niste bijuterii. Candva la iarna voi asambla si kitul acesta.
Pagina 1 din 1
DAC 665-T - Prezentare kit Balaton Models 1:72
Postat 28 August 2011 - 09:14 AM
Salutare !
Va rog sa ma scuzati, in postarea anterioara s-a strecurat o greseala referitor la preturi. Preturile de pe site-ul Balaton Models au deja TVA inclus! Taxa de transport este de 5,70 Euro / colet. Deci DAC-ul v-ar costa in total 25,60 Euro. Eram cu gandul la Wespe.
Va rog sa ma scuzati, in postarea anterioara s-a strecurat o greseala referitor la preturi. Preturile de pe site-ul Balaton Models au deja TVA inclus! Taxa de transport este de 5,70 Euro / colet. Deci DAC-ul v-ar costa in total 25,60 Euro. Eram cu gandul la Wespe.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1