Pe vremea cand imi cautam materiale pentru Stuka B (cel de desert), am gasit ceva poze cu Macchi, in nenumarate vopsiri de desert. Mi-a sarit in ochi linia zvelta a acestui avion(linie caracteristica masinilor italiene) si am zis ca trebuie sa-l am in colectia mea. Este un model multimedia, destul de grosier, in negativ totusi, cu piese din plastic, rasina si photodecupaje. Am ales avionul pilotat de Maresciallo Ennio Tarantola, un as italian cu 10 victorii, cu numele de "Dai Banana", nume care vine de la ocupatia antebelica a pilotului, vanzator de fructe, avion vopsit cu asa zisele inele de fum. Ca si upgrade-uri am folosit un set de la M.DiTerlizzi, pentru partea de roti, tren de aterizare si cala rotilor(care mie mi sa parut mai logica sa fie inchisa, si nu deschisa cu o gramada de cabluri, fire si alte mate, pentru un avion care a operat cu predilectie in mediu desertic). Vopsirea eram hotarat sa o fac din mana, dupa cum mi-a iesit Stuka, dar din pacate, mai greu de facut decat de zis, asa ca pana la urma, am apelat la un set de decaluri de la MikeGrant Decals. Vopseaua folosita a fost de la Gunze.In rest, nu sunt foarte multumit de ce a iesit, dar asta este. Poate urmatorul model o sa iasa mai bine. Oricum sper sa va placa. Accept criticile voastre.
Aceasta postare a fost editata de scorpio: 25 August 2011 - 02:51 PM