Neuitatul erou cazut Me-109G-6 ARR 1/32
Postat 18 August 2011 - 07:55 AM
Postat 18 August 2011 - 08:31 AM
Fiind atat de categoric in exprimare, nu putem spune altceva decat : Da, intr-adevar ne place ! In primul rand ideea si apoi vopsirea masinii.
Poate putin cam curate insemnele de pe aripi, insa e frumos. Felicitari si din partea mea.
Vopsea sarita (raportat la uzura) eu unul nu vad. A fost alegerea ta sau nu e vizibila in imaginile de prezentare ?
Postat 18 August 2011 - 04:15 PM
"However, I don't understand why Romania made him a hero.
Here we made hero's out of fallen members of the resistance or soldier that died for our freedom.
You Romanian made a hero out of an airman fighting for the Nazi’s ? Trying to take down bombers and fighters that fought the Nazi’s ?
Do I understand this correctly ?"
intrebarea tipului este in postul #3
http://www.britmodel...=0
Postat 18 August 2011 - 05:30 PM
scorpio, la 18 August 2011 - 04:15 PM, a spus:
"However, I don't understand why Romania made him a hero.
Here we made hero's out of fallen members of the resistance or soldier that died for our freedom.
You Romanian made a hero out of an airman fighting for the Nazi’s ? Trying to take down bombers and fighters that fought the Nazi’s ?
Do I understand this correctly ?"
intrebarea tipului este in postul #3
http://www.britmodel...=0
Un idiot... Spunei ca ai nostrii s-au luptat pentru tara asta, nu au fost cuceriti in 2 zile
Geniala macheta! si ai face bine sa o aduci la Alba in toamna
Postat 18 August 2011 - 05:46 PM
virusu, la 18 August 2011 - 05:30 PM, a spus:
Geniala macheta! si ai face bine sa o aduci la Alba in toamna
I-am dat un raspuns pana la urma si cred ca a inteles. Daca nu sa mai citeasca ceva istorie, ca nu o sa ma pun eu acum sa il dascalesc, mai ales ca meseria asta este prost platita la noi. De vazut la Alba, nici o sansa. Nu sunt omul care participa la expo, cum am mai spus si cu alta ocazie.
Postat 18 August 2011 - 07:56 PM
Postat 19 August 2011 - 08:39 AM
tibi22, la 19 August 2011 - 07:38 AM, a spus:
Nu, pentru ca ala a aparut deja, eu ma refer la P-51B, pe care sper sa-l scoata cei de la Tamiya. Ar fi o chestie de logica, au scos A6M5 Zero, dupa care au scos A6M2, apoi Spitfire MkIX, apoi Mk VIII, Mk XVI, asa ca sper sa continue cu Mustang B.
Postat 19 August 2011 - 08:27 PM
Z-mare, la 19 August 2011 - 08:40 AM, a spus:
Nu, nu e idiot, e punctul lui de vedere, bazat pe o anume educatie. El stie simplu: nemtii rai, americanii buni. Nu este in stare sa judece ceva, pentru ca asa a fost educat, in contextul istoriei.
A te multumi numai cu ce ti se serveste ca educatie, fara sa fii atent si la altceva, este o alienare la urma urmei. Adica, cu tot respectul, tot un soi de idiotenie.
O frantuzoaica a ramas tare uimita cand a descoperit ca multi romani vorbesc franceza, ca produceam autoturisme, locomotive, ca stim cand a fost eliberat Parisul. Educatia oficiala primita, impreuna cu media cea mai credibila o invatasera ca romanii sunt un popor aproape salbatic, iar in Romania este ceva mai bine ca si in Ciad. A recunoscut cu jena ca sistemul oficial de educatie te prosteste si manipuleaza si ca este vina ei ca a avut incredere in el. Se intampla in 1999. Asadar este si vina individului ca se multumeste sa bage capul intre urechi.
Toata stima Scorpio