Cred ca acest set este unul dintre cele mai bune privind tanchisti germani 1/72,fiind practic versiunea "scaled-down" a kit-ului 1/35 cu acelasi nume. Figurinele sunt imbracate in M41 HBT Panzer uniform si nu in clasica uniforma neagra. Imaginile prezinta atat echipajul in pozitii standard cat si coversii pe care le-am realizat pe ele.
Tancurile folosite sunt realizate de Cristi Atansiu. Pentru o cat mai buna imagine de ansamblu am pus echipajele pe tancuri in diverse pozitii.
Pentru cei interesati, recenzia este disponibila aici:
http://www.network54...amp%3BReview%29
Sper sa va placa ce a iesit...
Cristian Florescu
THE SPRUE and BOX
CONVERSIONS
STANDARD POSES ON THE TANK
CONVERSIONS ON THE TANK
STANDARD AND CONVERTED POSES ON VEHICLES
FEW BLACK AND WHITE IMAGES
Pagina 1 din 1
1/72 Dragon-Achtung-Jabo! PantherG&Crew Img&Link Review
Postat 17 August 2011 - 12:39 PM
Da, corect si frumos deopotriva.
Mie unuia mi se par a fi printre cele mai corect proportionate figurine din multele prezentate de tine. Detalii frumoase, posturi mai mult decat potrivite pentru ceea ce au fost create
, de vopsire nu mai zic nimic; se vede de la o posta ce e de vazut.
Daca ar fi sa " comentez" ceva legat de reprezentarea masinii, as zice ca nu sunt de acord cu curbura exagerat de mica a cablului de tractare principal al P -V-ului (montat pe capota motorului) ,insa nefiind subiectul topicului, ma abtin.
Spor si la mai multe !
Mie unuia mi se par a fi printre cele mai corect proportionate figurine din multele prezentate de tine. Detalii frumoase, posturi mai mult decat potrivite pentru ceea ce au fost create
, de vopsire nu mai zic nimic; se vede de la o posta ce e de vazut.
Daca ar fi sa " comentez" ceva legat de reprezentarea masinii, as zice ca nu sunt de acord cu curbura exagerat de mica a cablului de tractare principal al P -V-ului (montat pe capota motorului) ,insa nefiind subiectul topicului, ma abtin.
Spor si la mai multe !
Aceasta postare a fost editata de AdiP: 17 August 2011 - 12:42 PM
Postat 05 September 2011 - 10:21 AM
Salut AdiP,
Mulumesc mult pentru mesaj si scuze de intarzierea reply-ului insa am fost plecat intr-o "scurta" vacanta....
Imi pare foarte bine ca ti-au placut aceste figurine, si dupa cum ai remarcat, sunt extrem de bine sculptate. In fapt, nu exista nici o diferenta intre ele si versiunea lor mai mare la 1/35...
Referitor la cablu, este posibil sa ii mai fi modificat eu pozitia in timp ce aranjam soldatii pe tanc. Nu i-am plipit asa ca m-am chinuit destul de mult sa le gasesc niste locuri in care sa poata sa isi tina echilibrul si cred ca am atins de nenumarate ori acel cablu...
Mulumesc mult pentru mesaj si scuze de intarzierea reply-ului insa am fost plecat intr-o "scurta" vacanta....
Imi pare foarte bine ca ti-au placut aceste figurine, si dupa cum ai remarcat, sunt extrem de bine sculptate. In fapt, nu exista nici o diferenta intre ele si versiunea lor mai mare la 1/35...
Referitor la cablu, este posibil sa ii mai fi modificat eu pozitia in timp ce aranjam soldatii pe tanc. Nu i-am plipit asa ca m-am chinuit destul de mult sa le gasesc niste locuri in care sa poata sa isi tina echilibrul si cred ca am atins de nenumarate ori acel cablu...
Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 05 September 2011 - 10:22 AM
Arata acest topic
Pagina 1 din 1