salut.cum stie toata lumea,titanic-ul era costruit din placi de otel nituite intre ele.ai asa ceva in kit sau va trebui sa-ti pui mintea la contributie si sa le reproduci?
@caporalmusat-nu e nevoie sa tipi la noi,intelegem si daca scrii normal.
TITANIC 1:250 Amati
Postat 01 November 2012 - 01:24 PM
dan, la 01 November 2012 - 12:52 PM, a spus:
...
Din pacate, el e cel care descifreaza putin mai greu ceea ce se straduie sa scrie pe forum; scrierea cu capitale ajutandu-l in primul rand pe el.
De aici si falsa impresie ca tipa la unii din potentialii cititori ai randurilor scrise.
Postat 02 November 2012 - 05:05 PM
Salutare. Multumesc domn AdiP de interventie. Domnule Dan , din pacate dvs nu a-ti inteles nimic din ce am scris cu litera mare ,caci a-ti putut avea un semn de intrebare oare de ce "tipa" asta pe aici; pt ca a-ti intrat in profilul meu la 13:48 iar la 13:52 a-ti postat. Deci a-ti facut doar o cercetare superficiala a istoricului postarilor mele . Daca tot va plac jocurile de a razboiu (airsoftu) nu stiti ca cercetarea amanuntita e cheia operatiunilor militare . Spor cu sanatate si cer senin.
PS Daca cineva e deranjanat de interventia mea off topic sa procedeze in consecinta.
PS Daca cineva e deranjanat de interventia mea off topic sa procedeze in consecinta.
Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 02 November 2012 - 05:07 PM