Forum Machete,Modelism,Hobby: Bedford QLR 3-ton 4x4 Wireless - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Bedford QLR 3-ton 4x4 Wireless 1:72 IBG Models

#1 Useril este offline   AWD 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 51
  • Inregistrat: 28-March 11

Postat 16 August 2011 - 08:23 PM

Salutare
Printre ultimele machete care le-am facut este si acest Bedford QLR 3-ton 4x4 Wireless. Este facut din exagerat de multe piese. Producatorii kitului nu s-au gandit la cel ce va asambla macheta. De exemplu fiecare fatza a cabinei este dintr-o alta piesa. Weathering va primi cand o sa-i fac o vigneta.
Imagine atasata: IBG72002.jpgImagine atasata: P8150213.JPGImagine atasata: P8150215.JPGImagine atasata: P8150217.JPGImagine atasata: P8150218.JPGImagine atasata: P8150221.JPGImagine atasata: P8150228.JPG

#2 Useril este offline   AdiP 

• Membru senior
  • Postari: 2390
  • Inregistrat: 29-February 08
  • Interests:Anything that fly, crawl or float in WW 2

Postat 16 August 2011 - 08:59 PM

Salut

Per ansamblu, mie-mi place si aceasta lucrare a ta, pe langa o buna parte din celelalte lucrari (prezentate individual); chiar daca nu sunt deloc un adept al scarii orbilor... :pardon:
Totusi, am o intrebare :
- "Mikey Mouse" nu trebuia sa fie putin mai grupat si de culoare neagra?

#3 Useril este offline   AWD 

• Membru deplin

Postat 17 August 2011 - 09:15 AM

Vezi postareaAdiP, la 16 August 2011 - 08:59 PM, a spus:

Salut

Per ansamblu, mie-mi place si aceasta lucrare a ta, pe langa o buna parte din celelalte lucrari (prezentate individual); chiar daca nu sunt deloc un adept al scarii orbilor... :pardon:
Totusi, am o intrebare :
- "Mikey Mouse" nu trebuia sa fie putin mai grupat si de culoare neagra?

Salut
Am incercat sa fac camuflajul la fel ca si pe camioanele originale cu mai mult sau mai putin succes. Pozele sunt facute pe lumina puternica poate de aceea camuflajul nu apare negru. Este vopsit cu negru matt de la revell.

#4 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4825
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 17 August 2011 - 03:53 PM

Citeaza

Este facut din exagerat de multe piese. Producatorii kitului nu s-au gandit la cel ce va asambla macheta

:lol: Dar vad ca te-ai descurcat bine pana la urma, AWD .Arata chiar fainut .
Mie nu mi s-a parut greu de construit ;am montat si eu un kit , insa in versiunea camion QLD ( care tot sta in asteptare , doar -doar imi v-a pica vreo poza cu un camo maltez , dar nu cred ca pun gherutele pe o asemenea prada curand ) .
Ceea ce un pic ma deranjeaza este felul in care l-ai vopsit . Se vad urmele de pensulatie destul de bine . Cred ca nu ai diluat suficient vopseaua sau nu ai lasat sa se usuce bine vopseaua inainte sa dai al doilea strat .Apropos ce vopsea ai folosit pentru maroniu fiindca mi se pare buna nuanta ; poate trebuia o idee mai olive pentru a fi excelenta ?
Un Bravos din partea mea si la mai multe ! :clapping:

Aceasta postare a fost editata de dany: 17 August 2011 - 03:59 PM

#5 Useril este offline   AWD 

• Membru deplin

Postat 18 August 2011 - 09:19 AM

Vezi postareadany, la 17 August 2011 - 03:53 PM, a spus:

:lol: Dar vad ca te-ai descurcat bine pana la urma, AWD .Arata chiar fainut .
Mie nu mi s-a parut greu de construit ;am montat si eu un kit , insa in versiunea camion QLD ( care tot sta in asteptare , doar -doar imi v-a pica vreo poza cu un camo maltez , dar nu cred ca pun gherutele pe o asemenea prada curand ) .
Ceea ce un pic ma deranjeaza este felul in care l-ai vopsit . Se vad urmele de pensulatie destul de bine . Cred ca nu ai diluat suficient vopseaua sau nu ai lasat sa se usuce bine vopseaua inainte sa dai al doilea strat .Apropos ce vopsea ai folosit pentru maroniu fiindca mi se pare buna nuanta ; poate trebuia o idee mai olive pentru a fi excelenta ?
Un Bravos din partea mea si la mai multe ! :clapping:

Salut Dany
Vopseaua care am folosit-o este Revell 46 matt.

#6 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 03 September 2011 - 09:31 PM

Salutare!
Proaspat venit din concediu, ma bucur sa vad aceasta mica bijuterie de la IBG-pe care o am si eu ,fireste.Foarte faina,dar iti sugerez sa treci pe acrilice in scara asta mica,pt a elimina urmele pensulatiei.
Vizavi de camo-ul Mickey Mouse,subscriu la cele zise de Adi,la urmatorul camo ,trebuie sa-l faci mai grupat.
Adi,negrul de pe camo-urile britanice avea o tenta spre albastrui,cel obtinut de AWD pe macheta pare ok.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi