Amintiri despre aviatie si aviatori memorile comandorului Tiberiu Statescu
Postat 17 April 2012 - 01:07 PM
Multumesc tuturor celor care au achitat in avas cartea, gestul lor a ajutat enorm. In continuare cartea va costa 65 lei, iar numarul celor disponibile este extrem de mic. Din tirajul de 150 exemplare o partea pleaca spre ingrijitorii editiei, o parte catre Biblioteca Nationala si Judeteana Brasov, o parte la librariile din Brasov cu care avem contract, practic doar vreo 30 mai raman disponibile. Inca o data multumiri celor care ne-au ajutat!
Postat 02 May 2012 - 06:02 PM
Cum ziceam, vineri vor fii gata o parte din carti, azi am fost la tipo sa vad ce si cum. I-am rugat sa fie gata pana vineri caci sambata, daca vremea va fii buna, vreau sa am la stand la mitingul de la Cluj un set de carti. Asta inseamna ca cine doreste o poate cumapara de acolo. Pentru ceilalti, o sa incep expedierea de luni, insa se va lungi expedierea pana marti-miercuri. Nu ma duc cu toate o data la posta ca blochez oficiul postal.
Postat 04 May 2012 - 03:15 PM
Cartile sunt gata. Asa cum ziceam, de luni incep sa le expediez.
Oferta speciala cu ocazia lansarii
S-a furat aviatia + Amintiri despre aviatie si aviatori - 70 LEI taxe postale incluse
oferta valabila pana in data de 10 MAI
dupa 10 MAi
S-a furat aviatia + Amintiri despre aviatie si aviatori - 100 LEI
Oferta speciala cu ocazia lansarii
S-a furat aviatia + Amintiri despre aviatie si aviatori - 70 LEI taxe postale incluse
oferta valabila pana in data de 10 MAI
dupa 10 MAi
S-a furat aviatia + Amintiri despre aviatie si aviatori - 100 LEI
Postat 14 May 2012 - 09:57 AM
Azi expediez ultimele carti, deci s-ar putea pentru unii sa mai dureze 7 zile lucratoare pana le primesc. La ultimele 2 mitinguri, Cliuj si Strejnic am vandut o parte importanta din cartile ramase disponibile , deci numarul este foarte mic.
Abonatii si colaboratorii / autori de articole la revista MODEL IST care nu au comandat-o cand era 4o lei au reducere acum, pretul fiind de 55 lei cu taxe postale incluse.
De vineri un numar de 10 carti se gasesc si la magazinele machete.ro!
Abonatii si colaboratorii / autori de articole la revista MODEL IST care nu au comandat-o cand era 4o lei au reducere acum, pretul fiind de 55 lei cu taxe postale incluse.
De vineri un numar de 10 carti se gasesc si la magazinele machete.ro!
Postat 14 August 2012 - 02:31 PM
Cum mama saraciei am ratat topicul acesta? Horia ,cele doua carti se gasesc acum doar pe site-ul indicat de tine? Nu mai este si pentru sarmanul de Cipoaca o oferta speciala (ca sa nu ma bata nevasta-mea ca iar, dau banutii necesari familiei , pe carti cu avioane) ?