Salonul s-a inchis sambata 29 octombrie. Festivitatea de inchidere a inceput la ora 11:30.
S-au dat diplome, premii, RC PUB a dat de baut.
Cei mai fericiti au fost copii care au plecat cu bratele pline de trofee, diplome, etc.
Multumiri inca o data organizatorilor, Muzeul Militar National " Regele Ferdinand I" si im mod special domnului Locotenent Colonel Lupu Constantin, Asociatiei Romane de Modelism si in mod special domnului Mihai Apostol, Asociatia Nationala a Cavalerilor Ordinului Virtutea Aeronautica si in mod special domnului general ® Ioan Guzu, Asociatiei Atheneum - Prietenii Monumentelor si in mod special domnului Catalin Radulescu si nu in ultimul rand domnului profesor Neculai Moghior.
Multumiri ARPIA si Liga Navala Romana - filiala Bucuresti pentru implicare.
Multumiri RC Pub (Mihai Apostol) pentru sponsorizare. RC Pub a fost singurul sponsor al actiunii.
Multumiri colegilor care au donat diverse obiecte modelistice inspre ajutorul si bucuria unora dintre participanti. Cei mai multi dintre cei ce au contribuit au dorit sa ramana in anonimat.
Multumiri tuturor participantilor, scrisi sau nescrisi pe lista pe care am dat-o.
Asa cum am promis, am tinut si Memorialul Eugen Fomino, sase dintre realizatorii de avioane au primit cate o medalie de aur (cinci dintre ei in cadrul salonului, cel de-al saselea isi va primi diploma si medalia prin posta sau personal daca voi ajunge in orasul cu pricina).
Cu ocazia celui de-al treilea salon pe care l-am organizat am primit si eu un trofeu oferit de Alexandru Dumitrescu.
68laur, la 30 October 2011 - 08:47 PM, a spus:
Probabil ca la anul, dar sa fim sanatosi pana atunci.
Munca mea s-a incheiat aici. Ne vedem cand ne-ntalnim!
Aceasta postare a fost editata de moon1: 01 November 2011 - 08:38 AM