Forum Machete,Modelism,Hobby: Salonul National de Modelism Militar - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salonul National de Modelism Militar editia a III-a

#61 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 23 September 2011 - 08:23 PM

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 23 September 2011 - 08:25 PM

#62 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 23 September 2011 - 09:05 PM

Vezi postareaAlexPl, la 23 September 2011 - 07:10 PM, a spus:

Pina la urma ai reusit sa o cocoti acolo? S-a rupt ceva la ea?

In prima faza a avut un accident, s-a remediat si a ajuns in zona sigura.

Vezi postareaanakinu, la 23 September 2011 - 07:47 PM, a spus:

Ne vedem maine Imagine postata

Sigur ne vedem maine. :good:
Eu ajung undeva in jurul orei 10.

#63 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 24 September 2011 - 11:50 AM

SALUT ! SE POAATE VIZITA EXPO ZITIA INCEPAND DE DUMINICA ? EU AS VREA SA AJUNG LA EXPOMIL SI POATE O VZITEZ SI PE ACEASTA ? MULTAM B-)

#64 Useril este offline   Puma 

• Membru deplin
  • Postari: 50
  • Inregistrat: 19-September 11
  • Interests:Aviatie,blindate,nave,drumetii in aer liber,criptozoologie

Postat 24 September 2011 - 03:32 PM

Se poate vizita si astazi .Eu am fost ,ati facut o treba excelenta.Minunante machetele!:good: :hi:

#65 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 24 September 2011 - 05:49 PM

Si ceva poze cu bunatatile expuse, fratilor ?

#66 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 24 September 2011 - 08:23 PM

Salut prieteni,

M-am intors din Bucuresti si postez primele fotografii pe care le-am facut cu machetele care au fost aduse si care mie personal mi sau parut interesante.

Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata
Imagine postata

#67 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 25 September 2011 - 07:45 AM

Multumim pentru poze Tibi.
Din pacate nu am asociat numele cu fata si probabil am trecut unul pe langa altul fara sa vorbim mai mult.
Si Mutulica voia sa te descoasa cu privire la motocicleta.

Caporalmusat - Azi fiind vernisajul, normal ca se poate vizita, ca d-aia se verniseaza. Pana in 12 si probabil dupa 13 ne vom putea foii printre vitrine. La vernisaj ne bagam caramele in gura si punem scoci dublu adeziv pe talpi ca sa avem rabdare.
Luni muzeele sunt inchise iar de marti, puteti chiuli oricand de la servici pentru a vizita expozitia.

#68 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin

Postat 25 September 2011 - 07:29 PM

Multumesc baieti pentru prezenta si pentru ajutor, de la mic la mare si de la Mangalia tocmai pana la Alba Iulia.
Multumesc in mod special lui Calin care nu doar ca a fost mot(z), dar chiar m-a ajutat la greu si cu amenajat si cu etichete si cu pus si curatat geamuri si cu cate si mai cate ca nu-mi vin chiar toate in minte acum.
Multumesc Ikonet (Pub RC) pentru intreg sprijinul si pentru protocol (cabernetul a fost mai mult decat excelent, iar cafeaua ... miam, miam... a fost bataie pe ea si a fost din belsug).
A fost vernisajul:
Imagine atasata: deschidere.jpg

A vorbit domnul colonel Lupu (directorul muzeului), generalul Guzu din partea A.N.C.O.V.A. si cu mine.
La intrarea in sala de expozitie, doua panouri si o vitrina fac o scurta prezentarea a ceea ce urmeaza sa vada vizitatorii:
Imagine atasata: intrare.jpg

O altfel de macheta a fost adus de Leo de la INCAS:
Imagine atasata: incas.jpg

Vor mai fi poze din expozitie asa ca nu insist asupra lor (multumesc Tibi pentru imaginile postate), am sa postez insa doua poze mai ... mai
Prima: Calin cu aparatul si lista in mana verificand daca mai face modificari in vitrina pe care tocmai o terminase de amenajat
Imagine atasata: calin.jpg

si cea de-a doua, foarte expresiva, Otti in plina demonstratie de forta:
"Mancati voi machete pe paine, dar eu mananc gol".

Imagine atasata: otti.jpg

Aceasta postare a fost editata de moon1: 25 September 2011 - 07:40 PM

#69 Useril este offline   Leo2003 

• Membru senior
  • Postari: 1799
  • Inregistrat: 08-February 11
  • Interests:Tot ce nu tine de aviatie ca doar in aviatie lucrez.

Postat 25 September 2011 - 08:08 PM

Multumesc si eu organizatorilor care au acceptat sa aduc o altfel de macheta. O macheta pentru experimentari aerodinamice in sufleria trisonica a institutului.

Eu unul, ca mucea in modelism, am ramas impresionat. Eu ca eu, dar nevasta-mea nu se mai putea dezlipi de o vitrina din dreapta cu figurine.

BRAVO baieti!!! BRAVO tuturor expozantilor si organizatorilor!!!

#70 Useril este offline   tibi22 

• Membru senior
  • Postari: 2771
  • Inregistrat: 27-July 08

Postat 25 September 2011 - 08:33 PM

Vezi postareawurger, la 25 September 2011 - 07:45 AM, a spus:

Multumim pentru poze Tibi.
Din pacate nu am asociat numele cu fata si probabil am trecut unul pe langa altul fara sa vorbim mai mult.
Si Mutulica voia sa te descoasa cu privire la motocicleta.

Salut, ba am vorbit dar nu prea mult deoarece nu am vrut sa te deranjez. Aveai o gramada de machete si figurine de pus in vitrine! Ai machete foarte frumos realizate dar samuraii tai sunt exceptionali! :hi: Pe tine te cunosc, pe mutulica nu. Dar putem discuta "live" cind vin la Bucuresti sa imi iau machetele.

Aceasta postare a fost editata de tibi22: 25 September 2011 - 08:36 PM

#71 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 25 September 2011 - 10:00 PM

Chiar astept Tibi. Si ii comunic si pescaro-ciclistului-modelist.

Intr-adevar, nu e vorba goala ca a crescut nivelul. Cei care mai inainte se considerau (si cred ca se mai considera cu modestie) incepatori sau "mucea", au expus acum atat de multe lucrari in jumatatea superioara a calitatii, ca era greu sa-mi fixez obiectivul si privirea pe vreo vitrina anume.
M-a ghidat insa Luca care a avut niste optiuni clare:
La figurine, cele din ultima vitrina - un pluton de zuavi unionisti, inca unul de secesionisti parca si "monstrii calare tatiiii care au armuri pe capurile de la cai" (poza 1). Se pare ca s-a saturat de figurinele pe care le produce tapsu.
Imagine atasata: Expozitii 125-1000.jpg
La nave, drakarul lui Crios - m-a intrebat "care-i ala Crios" si l-a deranjat din mijlocul discutiei cu Dan Antoniu sa-i spuna ca-i place. Un compliment sincer de la un privitor sincer, dar cu gustul educat. (iaca macheta e veche dar inca mai poate)
Ne-a mai placut foarte foarte mult Bismarcul de la intrare da' el n-ajungea ca sa se exprime cum trebuie si pe mine ma cam durea spatele sa-l tin sa numere el figurinele de pe punte. Mai ales ca la 7 se incurca si o ia de la inceput cu tenacitate de pitbull.
Imagine atasata: Expozitii 118-1000.jpg
La avioane - predatorul lui Alexelu Marinelu - Ca-i fin d-aia..... Zic, cine-i ma fin ?! - Pai avionul, tati. Ah, m-am mai linistit.
Imagine atasata: Expozitii 127-1000.jpg
La diorame nu am stiut unde sa ma impart, dar consider ca sunt doua puncte de interes. Ce facuta de familia Anakinu si cea a lui Victor de Galati. Asta ultima a ciupit o coarda sensibila in sufletul meu. Oricum, nici una dintre diorame nu are nimic ostentativ. Spun imens cu foarte putine mijloace (aparent). Numai ei stiu ce au bagat acolo. Mai ales suflet, care nu se vede.
Ce sa va mai zic de diorama cu Strumpfi a familiei mini-Olaf. Acu trebuie sa iau toate draciile alea de figurine de pitici.
Imagine atasata: Expozitii 114-1000.jpg

Nu lipseste nimic din expozitie.......Cred ca nimic.....Poate rachete nu am vazut.
Merita sa faceti o vizita !
Merita sa cititi prezentarile de la intrare.
Merita tot.
Imagine atasata: Expozitii 116-1000.jpg
Imagine atasata: Expozitii 117-1000.jpg
Nu mai suntem "pionieri", cum s-a discutat pe 24 seara la Olaf in gradina, nu ne mai permitem sa fim incepatori.
Urmeaza sa evoluam si mai mult pe alte planuri si semnele sunt de netagaduit. NU s-a mai intepat nimeni cu niciunul. Am vazut discutand modelisti "antagonisti" sau tineri cu batrani sau orice alta combinatie. Am vazut mult bun simt. Suntem gata sa aratam lumii ca romanii au talent.
Nu, n-am servit nimic....Estea chiar asa cum cititi. E imposibil ca din atatia participanti talentati sa nu reusim sa smulgem premii macar in tarile vecine. Trebuie doar sa gasim timpul si mijloacele sa ajungem acolo.
La sfarsit ne-am mai dat in stamba putin s-am plecat....C-asa-i romanul....De mic.
Imagine atasata: Expozitii 128-1000.jpg
Imagine atasata: Expozitii 137-1000.jpg

Vernisaj
Imagine atasata: Expozitii 129-1000.jpg
Imagine atasata: Expozitii 131-1000.jpg
Imagine atasata: Expozitii 132-1000.jpg
Imagine atasata: Expozitii 133-1000.jpg

#72 Useril este offline   wurger 

• Membru senior

Postat 25 September 2011 - 10:12 PM

Bineinteles ca am pozat de 20 de ori vitrina cu figurine ca nu-mi convenea cum cade lumina.
O sa revin in cursul sapamanii sa fac poze in liniste.

Imagine atasata: Expozitii 112-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 094-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 096-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 098-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 099-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 102-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 103-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 108-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 110-1000.jpg

Imagine atasata: Expozitii 111-1000.jpg

#73 Useril este offline   kromag 

• Membru senior
  • Postari: 543
  • Inregistrat: 06-May 09

Postat 25 September 2011 - 10:37 PM

Samuraii si husarul sunt... FENOMENALI! SUPERBI! Felicitari! :clapping: :clapping:
Trebuie neaparat sa-mi fac drum la capitala, nu se poate sa scap asa ceva.
FELICITARI TUTUROR!!!

#74 Useril este offline   dani 

• Membru senior
  • Postari: 1653
  • Inregistrat: 09-May 05

Postat 25 September 2011 - 11:16 PM

Felicitari organizatorilor si participantilor! :hi:
Amu',daca s-ar putea ,un numar mai mare de poze ar fi mai mult decat bine-venit. :friends:

#75 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12674
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 26 September 2011 - 07:35 AM

Felicitari organizatorilor, felicitari celor care au pus umarul, felicitari expozantilor si, nu in ultimul rind, felicitari si la mai mare, criticului de arta! :hi: :clapping:

#76 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 26 September 2011 - 11:03 AM

SALUTARE ! INTRADEVAR FELICITARI PT ORGANIZATORI SI EXPOZANTI :clapping: AM AJUNS SI EU PE LA ORA UNU DUPA CE AM FOST LA EXPOMIL MAI ERAU DESTUI CARE DISCUTAU N-AM INDRAZNIT SA MA BAG PRIN DISCUTII NECUNOSCAND PE NIMENI :ph34r: ; SI FIIND CAM DEZAMAGIT DE EXPOMIL :nea: DAR MACHETELE MI-AU INCANTAT OCHIUL :dribble: . SUPEEEERB MI-AR PLACE SA REUSESC SA -MI TERMIN BLINDATELE BMD SI ANUL SA POT ADUCE SI EU MACHETE DAR SA NU VISEZ CU OCHIUL DESCHIS CHIAR AM VAZUT UN BMD -1 EXPUS NU SCRIA DE CINE APROPO DOAR CA O PARERE PRESONALA AR FI FOST BINE DACA SE SCRIA IN DREPTUL AUTORULUI SI NUMELE DE PE FORUM CA MAI VINE SI UN PROVICIAL SI SA POATA ASOCIA AUTORUL CU CEL PE CARE-L STIE DE PE FORUM .
DECI JOS :hi: IN FATA PARTICIPANILOR IMPLICATI SI :drinks: SANATATE SI CER SENIN B-)

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 26 September 2011 - 11:06 AM

#77 Useril este offline   alexelu_marinelu 

• Membru senior
  • Postari: 1785
  • Inregistrat: 21-October 08

Postat 26 September 2011 - 08:36 PM

Vezi postareawurger, la 25 September 2011 - 10:00 PM, a spus:

... La avioane - predatorul lui Alexelu Marinelu - Ca-i fin d-aia..... Zic, cine-i ma fin ?! - Pai avionul, tati. Ah, m-am mai linistit ....
... La diorame nu am stiut unde sa ma impart, dar consider ca sunt doua puncte de interes. Ce facuta de familia Anakinu si cea a lui Victor de Galati. Asta ultima a ciupit o coarda sensibila in sufletul meu. Oricum, nici una dintre diorame nu are nimic ostentativ. Spun imens cu foarte putine mijloace (aparent). Numai ei stiu ce au bagat acolo. Mai ales suflet, care nu se vede...

Merci, Luca, merci, Calin. Sper sa citeasca si 109 si sa ia la cunostinta ca exista totusi o fiinta umana (chiar si minor) careia ii place "Predatoru' cel fin".
Diorama cu remorcherul mi-a atras privirea de mult, de la Constanta. Este deosebita, intr-adevar - exprima exact ceea ce trebuie - vechime, rugina, liniste ...

#78 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin

Postat 27 September 2011 - 10:35 AM

Vezi postareawurger, la 25 September 2011 - 10:00 PM, a spus:

La nave, drakarul lui Crios - m-a intrebat "care-i ala Crios" si l-a deranjat din mijlocul discutiei cu Dan Antoniu sa-i spuna ca-i place. Un compliment sincer de la un privitor sincer, dar cu gustul educat. (iaca macheta e veche dar inca mai poate)

Intradevar, un compliment mai mult decat sincer si care a contat cu mult mai mult decat daca ar fi venit din partea ta.
Desi macheta este veche, n-a fost scoasa din casa decat de trei ori: o data 2 zile in 2004 la expozitia de la Alexie, a doua oara 4 ore anul asta in aprilie la o mica expozitie la mine la servici si a treia oara 2 ore la Diverta la o mica demonstratie facuta in numele Cliptrade-Revell.ro/store

Vezi postareacaporalmusat, la 26 September 2011 - 11:03 AM, a spus:

CA O PARERE PRESONALA AR FI FOST BINE DACA SE SCRIA IN DREPTUL AUTORULUI SI NUMELE DE PE FORUM CA MAI VINE SI UN PROVICIAL SI SA POATA ASOCIA AUTORUL CU CEL PE CARE-L STIE DE PE FORUM .

Au expus modelisti care activeaza pe 4 forumuri si unii care n-au nici cea mai mica treaba cu forumurile.

#79 Useril este offline   flo 

• Membru senior
  • Postari: 2485
  • Inregistrat: 04-July 09

Postat 27 September 2011 - 10:22 PM

Azi am ajuns, pe la orele 14 00, la muzeu. Am platit frumusel belet, iar nenea paznicu (pus in tema de doamna care vinde publicatiile muzeului si biletele) mi-a deschis politicos usa si a aprins tacticos luminile.
Primul exponat iesit in cale, Bismark-ul cu echipajul sau microscopic, era cat pe ce sa ma faca sa exclam ca si ardeleanul in fata girafei.
La fel de mult m-a impresionat si diorama cu epava remorcherului.
Nu pot sa nu amintesc si de diorama realizata de tata si fiu, adica aia cu lunetistul.
Superbe sunt si figurinele lui Wurger. Faina de tot si colectia lui de hidroavioane. M-a facut sa dau cu capul de vitrina, tot holbandu-ma la detalii.

Frumoase sunt cam toate cele expuse. Asa ca nu ezitati sa va imbiati toti amicii sa viziteze expozitia.
Drept urmare, ii salut cu plecaciune pe organizatori si expozanti. :hi:

Aceasta postare a fost editata de flo: 27 September 2011 - 10:24 PM

#80 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 28 September 2011 - 09:01 AM

In sfarsit repatriat, am timp sa multumesc organizatorilor si colegilor de breasla care au fost prezenti si datorita carora , atmosfera a fost fantastica. FELICITARI SI LA MAI MULTE ! :hi:

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • « Prima
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi