Forum Machete,Modelism,Hobby: Salonul National de Modelism Militar - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Salonul National de Modelism Militar editia a III-a

#1 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin
  • Grup: Members
  • Postari: 37
  • Inregistrat: 30-November 04

Postat 13 August 2011 - 08:28 PM

In perioada 25 septembrie - 30 octombrie se va desfasura cea de-a treia editie a Salonului National de Modelism Militar.
Ca si la primele doua editii salonul se va tine in sala Lapidarium a Muzeului Militar National "Regele Ferdinband I".
La echipa organizatorica, deja cunoscuta, anul acesta s-a alaturat si A.R.P.I.A. si rotitele au inceput sa se puna in miscare.
Cei ce doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie aici, sau daca sunt mai timizi, o pot face pe adresa de e-mail modelism_militar@yahoo.com.
Tot in cadrul Salonului, cele mai bune trei machete de avione vor primi medalia "Eugen Fomino"

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 14 August 2011 - 06:36 PM

Citeaza

Tot in cadrul Salonului, cele mai bune trei machete de avione vor primi medalia "Eugen Fomino"
:hi:

#3 Useril este offline   gabriel chelaru 

• Membru senior
  • Postari: 506
  • Inregistrat: 21-February 07
  • Interests:Aviatie, Motociclism, Istorie, Bizantinologie, Muzica

Postat 15 August 2011 - 12:53 PM

Citeaza

Din punctul asta de vedere zic si eu :hi: . Intr-un topic dedicat lui, ziceam ca am vazut mormantul lui in cimitirul Straulesti II. Si sincer nu mi-a prea placut ce-am vazut: un mormant plin de buruieni si o cruce de lemn imbatranita de intemperii. Nu stiu daca are familie care sa se ocupe, iar daca nu, am putea si noi sa facem ceva in memoria lui pe langa aceste medalii, ca sa se bucure si el de acolo de sus de un loc de veci decent. Personal eu nu l-am cunoscut, dar cred ca putem face un gest crestinesc pentru el. Daca am fost off topic, imi cer scuze!

#4 Useril este offline   aviatie 

• Membru senior
  • Postari: 564
  • Inregistrat: 13-August 06

Postat 16 August 2011 - 09:20 AM

Ai un 10 de la mine.Si eu am facut la fel in aceasta vara pe mormintul lui IVANOV IACOB la Vaslui ...

#5 Useril este offline   victordegalati 

• Membru senior
  • Postari: 649
  • Inregistrat: 17-October 05

Postat 17 August 2011 - 02:40 PM

venim si noi cristi,
dupa cupa,iti transmit exact si numarul si dimensiunile,daca ai aceleasi vitrine de anul trecut,pune deoparte una pentru mine din cele orizontale,,oricum voi avea placerea si onoarea sa fiu alaturi de tine la deschidere

#6 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 17 August 2011 - 07:02 PM

Putem aduce de toate ? (diorame,avioane,motorase,tractorase,Imagine postata)

#7 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin

Postat 18 August 2011 - 08:31 AM

Vezi postareaanakinu, la 17 August 2011 - 07:02 PM, a spus:

Putem aduce de toate ? (diorame,avioane,motorase,tractorase,Imagine postata)

Chiar si SF-uri.

Vezi postareavictordegalati, la 17 August 2011 - 02:40 PM, a spus:

venim si noi cristi,
dupa cupa,iti transmit exact si numarul si dimensiunile,daca ai aceleasi vitrine de anul trecut,pune deoparte una pentru mine din cele orizontale,,oricum voi avea placerea si onoarea sa fiu alaturi de tine la deschidere

Multumesc, Victor!
Daca nu pot ajunge la Galati la capionat, ne vedem la Bucuresti. :good:

#8 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior

Postat 18 August 2011 - 04:17 PM

OK Imagine postata

#9 Useril este offline   Kamob 50 

• Membru senior
  • Postari: 1970
  • Inregistrat: 13-May 06

Postat 18 August 2011 - 08:17 PM

Daca apuc sa termin, vin cu o macheta... surpriza. Adica surpriza daca vin. Adica daca termin. Adica count me in! :friends:

#10 Useril este offline   Degrelle 

• Membru senior
  • Postari: 616
  • Inregistrat: 09-April 07

Postat 18 August 2011 - 10:12 PM

In sfarsit, am si eu ceva demn de a fi expus! :) Sper ca ai loc pentru o nava la 350...

#11 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 19 August 2011 - 08:29 AM

Nu stiu cu ce sa mai vin ,ce am avut mai de valoare am expus in editiile precedente dar poate gasesc ceva (bravo celor ce se straduiesc sa organizeze inca o editie).

#12 Useril este offline   grek 

• Membru senior
  • Postari: 617
  • Inregistrat: 20-December 04
  • Interests:blindate si aviatie

Postat 19 August 2011 - 08:47 AM

Ma abonez si eu cu 10 blindate 1/35, cu 7 avioane 1/32 si daca mai ramane loc, 10 avioane 1/48, dintre care 2 sunt ceva mai mari (Ju 52 si He 111)

#13 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin

Postat 22 August 2011 - 05:09 PM

Multumesc celor ce s-au inscris pana acum!
Inscrierile continua.

Vezi postareamoon1, la 13 August 2011 - 08:28 PM, a spus:

In perioada 25 septembrie - 30 octombrie se va desfasura cea de-a treia editie a Salonului National de Modelism Militar.
Ca si la primele doua editii salonul se va tine in sala Lapidarium a Muzeului Militar National "Regele Ferdinband I".
La echipa organizatorica, deja cunoscuta, anul acesta s-a alaturat si A.R.P.I.A. si rotitele au inceput sa se puna in miscare.
Cei ce doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie aici, sau daca sunt mai timizi, o pot face pe adresa de e-mail modelism_militar@yahoo.com.

Eu voi participa cu 3 lucrari navale, doua figurine (una 1:32 si una 1:16), doua lucrari SF (una este fantasy - 28mm), o minidiorama (1/72) si un vehcul (1:35).

#14 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior

Postat 23 August 2011 - 08:03 AM

Particip si eu cu TITANIC-ul 1/400, niste miniaturi Star Wars (din carton),si daca termin diorama (impreuna cu Juniorul :rolleyes: ),o aduc :pardon:

#15 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 24 August 2011 - 08:13 PM

Frumos ar fi din partea celor care premiaza sa premieze intradevar primele trei machete de avioane la toate scarile omologate participante .:hi:

#16 Useril este offline   bogy 

• Membru senior
  • Postari: 1367
  • Inregistrat: 26-May 05

Postat 25 August 2011 - 01:09 PM

Particip si eu cu avioane 1:48 - vre-o 7 bucati, 1:72 cred ca vre-o 10 si ceva blindate si masini militare (vre-o 10 buc.)

#17 Useril este offline   HIND 

• Membru senior
  • Postari: 624
  • Inregistrat: 02-October 06

Postat 25 August 2011 - 03:09 PM

Venim si de la Alba dar inca nu stim cati, cate modele si ce scari. :pardon: Urmeaza sa facem sedinta sa stabilim. :-D

#18 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 25 August 2011 - 08:36 PM

O sa aduc si eu cateva machete 1/35 si vreo doua 1/48 toate terestre, pana cand trebuie sa dam lista cu machetele pe care o sa le aducem?

#19 Useril este offline   moon1 

• Membru deplin

Postat 28 August 2011 - 06:44 PM

Vezi postareaHIND, la 25 August 2011 - 03:09 PM, a spus:

Venim si de la Alba dar inca nu stim cati, cate modele si ce scari. :pardon: Urmeaza sa facem sedinta sa stabilim. :-D

Daca ti-a convenit cazarea din anii trecuti, se poate aranja.

Multumesc celor ce s-au inscris pana acum, atat pe forum cat si pe adresa de e-mail modelism_militar@yahoo.com.

Citeaza

..................

Astept in continuare inscrieile.

Vezi postareajoccker, la 25 August 2011 - 08:36 PM, a spus:

pana cand trebuie sa dam lista cu machetele pe care o sa le aducem?

Pana in ziua amenajarii adica 24 septembrie.

Aceasta postare a fost editata de moon1: 28 August 2011 - 06:45 PM

#20 Useril este offline   wurger 

• Membru senior
  • Postari: 4049
  • Inregistrat: 21-February 05

Postat 29 August 2011 - 02:02 PM

Vin si eu cu 5-6 figurine mari (90 mm), deci ar fi necesara vitrina turn, daca se mai poate.
Probabil o sa aduc si ceva avioane la 1/72 - Posibil hidroavioane (asa tematic).

In afara de astea, in perioada asta fiind mai degrevat de obligatii cu orar, poti conta pe mine pentru os pus la mutat vitrine, aranjat, decupat etichete si ce mai e de dat cu matura p-acolo.

Iti pun aici lista exacta si dimensiunile cand fac recensamantul cu ce poate fi prezentat. (si da, am reparat husarul polonez).

Arata acest topic

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi