Salonul National de Modelism Militar editia a III-a
Postat 13 August 2011 - 08:28 PM
Ca si la primele doua editii salonul se va tine in sala Lapidarium a Muzeului Militar National "Regele Ferdinband I".
La echipa organizatorica, deja cunoscuta, anul acesta s-a alaturat si A.R.P.I.A. si rotitele au inceput sa se puna in miscare.
Cei ce doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie aici, sau daca sunt mai timizi, o pot face pe adresa de e-mail modelism_militar@yahoo.com.
Tot in cadrul Salonului, cele mai bune trei machete de avione vor primi medalia "Eugen Fomino"
Postat 15 August 2011 - 12:53 PM
Citeaza
Din punctul asta de vedere zic si eu . Intr-un topic dedicat lui, ziceam ca am vazut mormantul lui in cimitirul Straulesti II. Si sincer nu mi-a prea placut ce-am vazut: un mormant plin de buruieni si o cruce de lemn imbatranita de intemperii. Nu stiu daca are familie care sa se ocupe, iar daca nu, am putea si noi sa facem ceva in memoria lui pe langa aceste medalii, ca sa se bucure si el de acolo de sus de un loc de veci decent. Personal eu nu l-am cunoscut, dar cred ca putem face un gest crestinesc pentru el. Daca am fost off topic, imi cer scuze!
Postat 18 August 2011 - 08:31 AM
anakinu, la 17 August 2011 - 07:02 PM, a spus:
Chiar si SF-uri.
victordegalati, la 17 August 2011 - 02:40 PM, a spus:
dupa cupa,iti transmit exact si numarul si dimensiunile,daca ai aceleasi vitrine de anul trecut,pune deoparte una pentru mine din cele orizontale,,oricum voi avea placerea si onoarea sa fiu alaturi de tine la deschidere
Multumesc, Victor!
Daca nu pot ajunge la Galati la capionat, ne vedem la Bucuresti.
Postat 22 August 2011 - 05:09 PM
Inscrierile continua.
moon1, la 13 August 2011 - 08:28 PM, a spus:
Ca si la primele doua editii salonul se va tine in sala Lapidarium a Muzeului Militar National "Regele Ferdinband I".
La echipa organizatorica, deja cunoscuta, anul acesta s-a alaturat si A.R.P.I.A. si rotitele au inceput sa se puna in miscare.
Cei ce doresc sa participe sunt rugati sa se inscrie aici, sau daca sunt mai timizi, o pot face pe adresa de e-mail modelism_militar@yahoo.com.
Tot in cadrul Salonului, cele mai bune trei machete de avione vor primi medalia "Eugen Fomino"
Eu voi participa cu 3 lucrari navale, doua figurine (una 1:32 si una 1:16), doua lucrari SF (una este fantasy - 28mm), o minidiorama (1/72) si un vehcul (1:35).
Postat 28 August 2011 - 06:44 PM
HIND, la 25 August 2011 - 03:09 PM, a spus:
Daca ti-a convenit cazarea din anii trecuti, se poate aranja.
Multumesc celor ce s-au inscris pana acum, atat pe forum cat si pe adresa de e-mail modelism_militar@yahoo.com.
Citeaza
..................
Astept in continuare inscrieile.
joccker, la 25 August 2011 - 08:36 PM, a spus:
Pana in ziua amenajarii adica 24 septembrie.
Aceasta postare a fost editata de moon1: 28 August 2011 - 06:45 PM
Postat 29 August 2011 - 02:02 PM
Probabil o sa aduc si ceva avioane la 1/72 - Posibil hidroavioane (asa tematic).
In afara de astea, in perioada asta fiind mai degrevat de obligatii cu orar, poti conta pe mine pentru os pus la mutat vitrine, aranjat, decupat etichete si ce mai e de dat cu matura p-acolo.
Iti pun aici lista exacta si dimensiunile cand fac recensamantul cu ce poate fi prezentat. (si da, am reparat husarul polonez).
- ← Campionatul National de ULM 2011, 26-30 octombrie 2011
- Evenimente & expozitii
- Expozitie IPMS Ajax, Ontario 2011 →