Galion Sfantul Ioan Botezatorul sf ioan botezatorl varianta mea
Postat 25 August 2011 - 12:58 PM
John, daca te referi numai la partea de sus e ok. Dar, daca vrei sa-l vopsesti cum e partea alba de jos, nu e bine.
Linia de sus a vopselei tre' sa fie paralela cu linia de plutire. Cum linia de plutire este imposibil de stabilit, io zic sa ti-o trasezi in aceasta faza paralela cu planul chilei, undeva nitel mai jos de brau. Vopsirea trebuie sa se continue si pe carma.
Linia de sus a vopselei tre' sa fie paralela cu linia de plutire. Cum linia de plutire este imposibil de stabilit, io zic sa ti-o trasezi in aceasta faza paralela cu planul chilei, undeva nitel mai jos de brau. Vopsirea trebuie sa se continue si pe carma.
Postat 25 August 2011 - 02:07 PM
Da Leo, multam la linia de plutire nu m-am gandit. cred ca am sa o trasez si voi pune un brau in plus unde vine linia de plutire. Oricum daca o vopsesc asta o voi face la final dupa ce montez pe ea tot ce trebuie, daca o vopsesc inainte sigur o voi zgaria.
intrebarea este cam la ce distanta voi trasa linia de plutire luind ca reper fila centrala? trebuie sa ma uit mai in spate parca s-a mai vorbit de asta.
intrebarea este cam la ce distanta voi trasa linia de plutire luind ca reper fila centrala? trebuie sa ma uit mai in spate parca s-a mai vorbit de asta.
Postat 25 August 2011 - 03:47 PM
Postat 25 August 2011 - 04:26 PM
John, Traian are dreptate. Braul trebuia mai sus.
Io cam asa l-as vedea:
Linia verde cred ca e mai aproape de adevar decat cea rosie unde este acum. Imediat sub linia rosie ar trebui vopsit daca te hotarasti.
Uite si AICI poze cu un SIB de la fratii rusi pentru comparatie, idei, etc.
Io cam asa l-as vedea:
Linia verde cred ca e mai aproape de adevar decat cea rosie unde este acum. Imediat sub linia rosie ar trebui vopsit daca te hotarasti.
Uite si AICI poze cu un SIB de la fratii rusi pentru comparatie, idei, etc.
Postat 25 August 2011 - 05:45 PM
Problema e din o neconcordanta intre proiectul kitului si realitate. La cum e conceput nu importa unde sunt montate braurile, daca se fac modificari pentru aducere la realitate unele pozitii trebuiesc modificate. In mod normal pe cupla maestra, linia de plutire e undeva in portiunea de latime maxima ceva mai jos de maximul curburii.