Citeaza
NO BRAVOS !
Adevaru-i ca si mie " mi place" enorm "motorcicly" de toate felurile , formele si generatiile .
Desi nu am una , as fi dorit sa-mi cumpar , in special in anii de dupa rev . cand gaseai ( inclusiv anunturi in ziar) ,la preturi INCREDIBIL de mici o groaza de moto din anii '30-'40 , in special germane . Nu doream sa le cumpar neaparat pentru a ma da cu ele , cit mai mult pentru a le restaura ( avusesem mai incolo si ceva pretenari care se ocupau in deosebi cu "ceopareala") si a le expune in casa (
) , fiindca le consider apropiate obiectelor de arta .
Dar sa trec la ale noastre ...(
) .
Foart fain ti-au iesit atat motoarele , cat si pokemonii !
.Cel mai mult imi place poza celui care sta in picioare , langa moto galbena ,dealtfel cred ca este si o pozitie buna pentru acest tip de uniforma , insa imi pare rau ca personajul nu are o statura mai impozanta . Aceste uniforme imi par ca se pun mult mai bine in valoare pe figurine inalte . Eu cred ca i-as fi pus o pereche de ochelari si aceluia .
La o prima vedere si fara o cercetare prealabila , cred ca motocicletele din kit se bazeaza ( sau sint aproape) pe vechile dar inca bunicelele Hasse . Aici din pacate , faptul ca sint realizate din metal alb ( ?) ar putea fi un dezavantaj , pentru mine , fiindca de obicei imi place sa mesteresc tot felul ... defapt ... e posibil sa fie si un avantaj ... avand in vedere ca deobicei reusec sa distrug o gramada de kituri , de care ma bucur ca sint din plastic si ma apuc sa mesteresc tot felul...
Inca o data FELICITARI si ... daca ai cumva chef , recenzeaza si motocicletele de la Italeri , " PLIIZ" , mi-ar face o mare placere . !