Forum Machete,Modelism,Hobby: 1/72 EVD-German Motorbikes and Pilots - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1/72 EVD-German Motorbikes and Pilots (IMG&Link Review)

#1 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 10 August 2011 - 09:59 PM

Acesta este probabil unul dintre cele mai detaliate si la scara seturi ce includ motciclete german si echipajele lor. Din pacate, setul este unul extrem de rar si putin cunoscut, de asemenea fiind "out-of -production".

Este un subiect drag mie, si probabil ultima imagine va va lamuri de ce....

Sper sa va placa si daca vreti sa cititi si recenzia pe care am scris-o acestui set (in engleza) o puteti face aici:

http://www.network54...amp%3BReview%29

Cristian Florescu

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

SIZE REFERENCE

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

THE KIT

Imagine postata

Imagine postata

Imagine postata

IN ACTION

Imagine postata

SOME BLACK & WHITE IMAGES

Imagine postata

Imagine postata

ANOTHER MOTORCYCLIST... :-D ;-)

Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de Panzer_Grenadire: 10 August 2011 - 10:00 PM

#2 Useril este offline   dany 

• Membru senior
  • Postari: 4822
  • Inregistrat: 24-November 06

Postat 17 August 2011 - 08:19 PM

Citeaza

ANOTHER MOTORCYCLIST...

NO BRAVOS ! :lol:
Adevaru-i ca si mie " mi place" enorm "motorcicly" de toate felurile , formele si generatiile .
Desi nu am una , as fi dorit sa-mi cumpar , in special in anii de dupa rev . cand gaseai ( inclusiv anunturi in ziar) ,la preturi INCREDIBIL de mici o groaza de moto din anii '30-'40 , in special germane . Nu doream sa le cumpar neaparat pentru a ma da cu ele , cit mai mult pentru a le restaura ( avusesem mai incolo si ceva pretenari care se ocupau in deosebi cu "ceopareala") si a le expune in casa ( :lol: ) , fiindca le consider apropiate obiectelor de arta .
Dar sa trec la ale noastre ...( :-D ) .
Foart fain ti-au iesit atat motoarele , cat si pokemonii ! :clapping: .Cel mai mult imi place poza celui care sta in picioare , langa moto galbena ,dealtfel cred ca este si o pozitie buna pentru acest tip de uniforma , insa imi pare rau ca personajul nu are o statura mai impozanta . Aceste uniforme imi par ca se pun mult mai bine in valoare pe figurine inalte . Eu cred ca i-as fi pus o pereche de ochelari si aceluia .
La o prima vedere si fara o cercetare prealabila , cred ca motocicletele din kit se bazeaza ( sau sint aproape) pe vechile dar inca bunicelele Hasse . Aici din pacate , faptul ca sint realizate din metal alb ( ?) ar putea fi un dezavantaj , pentru mine , fiindca de obicei imi place sa mesteresc tot felul ... defapt ... e posibil sa fie si un avantaj ... avand in vedere ca deobicei reusec sa distrug o gramada de kituri , de care ma bucur ca sint din plastic si ma apuc sa mesteresc tot felul... :whistle:
Inca o data FELICITARI si ... daca ai cumva chef , recenzeaza si motocicletele de la Italeri , " PLIIZ" , mi-ar face o mare placere . !

#3 Useril este offline   Panzer_Grenadire 

• Membru senior
  • Postari: 893
  • Inregistrat: 11-October 05

Postat 05 September 2011 - 10:13 AM

Salut dany,
Multumesc mult pentru mesaj si scuze pentru intarzierea raspunsului insa am fost in vacanta prin Apuseni unde cu net-ul era mai greu...de data aceasta am fost fara moto, ci cu nevasata si copchilul... <_<
Intr-adevar, si mie imi pare rau ca nu am luat o moto germana din WWII, poate in viitor. Cateodata mai ai noroc sa gasesti una la preturi foarte mici comparativ cu cele din occident. Insa eu chiar as vrea sa ma dau cu ea.... :dribble:
Pana atunci ma multumesc cu austriaca mea pe care sper sa o schimb la iarna tot cu un KTM acelasi gen, insa nou.... :dribble:

Imi pare nespus de bine ca ti-au placut si pockemonii si vehiculele lor. Dupa cum ai remarcat, tipul de langa moto galbena e chiar misto ca pozitie si se potriveste foarte bine la dimensiune cu cel de la Preiser, asa ca vor face o echipa f. buna... :rolleyes: Ai dreptate, ideal ar fi fost sa le puna la toti ochelari, ca motopartist cu casca deschisa pot sa spun ca de la 50 km in sus e chiar naspa fara ochelari...
Referitor la moto, sunt total diferite de Hase, net superioare si la dimensiuni corecte...de asemenea Hase are doar BMW R75 si aici pe langa BMW mai sunt si 2 Zundapp...

Sper ca in viitor sa rereusesc sa recenzez si moto de la Italeri (alea din pacate sunt over-scaled, dar totusi bune)...
Le-am debavurat atat pe ele cat si pe soldatii care le insotesc, insa nu stiu cand ma voi apuca sa le si pictez... :whistle
Oricum, o scurta recenzie la ele o voi face chiar foarte curand... :drinks:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi