Forum Machete,Modelism,Hobby: Inca o "jucarie" - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Inca o "jucarie"

#1 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 469
  • Inregistrat: 23-May 11

Postat 09 August 2011 - 11:24 AM

Tocmai mi-am achizitionat un set de scule dedicate pentru astfel de joaca. Desi am cautat atat "afara" cat si la noi astfel de scule se pare ca nu se produc....de ce, nu stiu. Se pare ca fiecare isi creeaza setul propriu din tot felul de scule "imprumutate" (ex. cele ale dentistilor). Ideea este ca am gasit un baiat care face asa ceva, si nu pot sa spun decat ca a fost o achizitie cat se poate de buna. Meseriasii or putea ei sa creeze minuni chiar si daca ar lucra cu o lopata, dar eu cum is la nivel "bebe" simteam ca avea nevoie de asa ceva. Ideea este ca imediat cum le-am achizitionat, m-am apucat de treaba.....si a iesit asta (7.5cm).
Astept opinii, pareri, critici, observatii si mai ales....(cei care au vazut si celelalte "minuni" pe care le-am facut) daca se inregistreaza vre-o evolutie.
Multumesc de pe acum, si spor la treaba :)

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 3.1.jpg
  • Imagine atasata: 2.2.jpg
  • Imagine atasata: 4.1.jpg
  • Imagine atasata: 5.1.jpg
  • Imagine atasata: 1.jpg

#2 Useril este offline   busila 

• Membru senior
  • Postari: 1935
  • Inregistrat: 20-August 08
  • Interests:AVIATIE

Postat 09 August 2011 - 01:56 PM

Reliefeaza cumva muschii gambelor.Par niste bete.Si un pic de sapatura la fata-linia pometilor....

#3 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior

Postat 09 August 2011 - 03:07 PM

Good point! O sa ma apuc de treaba sa vad ce iese

#4 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 09 August 2011 - 06:59 PM

Iti urmaresc lucrarile cu foare mare interes si admiratie (si un pic de invidieImagine postata)
Mie imi place foarte mult ! Tine cont de sfaturile celor cu experienta (Tgr,Z,Busila) si cred ca vei avea rezultate excelente...
Talent ai cu carul (din punctul meu de vedere)si e pacat sa nu-l exploatezi !
Bafta Imagine postata

Aceasta postare a fost editata de anakinu: 09 August 2011 - 07:00 PM

#5 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior

Postat 09 August 2011 - 07:52 PM

Anakinu, ma bucur ca ti-am atras atentia, asta inseamna ca nu pierd timpul degeaba :-) . Tin cont de parerea oricarei persoane, nu doar de a celor pe care i-ai mentionat (si fatza de care mi-am exprimat admiratia pentru munca lor). Fiecare din cei de aici de pe forum sunt convins ca au un ochi format in ceea ce priveste calitatea, indiferent de domeniul de care este interesat (pictura, modelism, sculptura), asa ca orice sfat care ma poate ajuta sa-mi imbunatatesc lucrarile, este mai mult decat binevenit.
Bafta si tie! :drinks:

Aceasta postare a fost editata de silviug2009: 09 August 2011 - 07:52 PM

#6 Useril este offline   dan2du 

• Membru senior
  • Postari: 182
  • Inregistrat: 25-August 09

Postat 09 August 2011 - 08:12 PM

Salut! Arata mult mai bine acum de cat arata cand l-am vazut eu :good:. Si ma bucur ca-ti sunt de folos sculele :pardon: .

Aceasta postare a fost editata de dan2du: 09 August 2011 - 08:12 PM

#7 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 10 August 2011 - 08:05 AM

Talent? DA!!!! :hi:
O mica observatie: nu cred ca cineva poate duce un butoi asa, chiar si gol! :whistle:

#8 Useril este offline   silviug2009 

• Membru senior

Postat 10 August 2011 - 08:25 AM

Z! Foarte exact ceea ce spui, ideea era ca pe brat sa tina o femeie, d-aia bratul este la nivelul ala (iar ca sa incapa butoiul a trebuit sa maresc unghiul dintre brat si antebrat), iar corpul este putin inclinat intr-o parte....dar am zis sa nu ma complic prea tare deocamdata, asa ca am inlocuit femeia cu butoiul :rolleyes: (si cum butoiul este prea gros, n-am putut sa-i ridic bratul mai sus)
Acuma, hai sa zic ca butoiul ala fi din plastic (desi cam greu de crezut ca se faceau pe vremea aia)....sau mai bine ca individul a fost strabunicul lui David Copperfield si a creat o iluzie, de fapt n-a ridicat el butoiul si o macara din spatele lui :lol: , si-am rezolvat si problema greutatii.
Acum serios, observatia ta este foarte corecta, pe viitor o sa incerc sa tin cont nu numai de detalii anatomice ci si de cele legate de pozitia reala in timpul miscarii.

#9 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12663
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 10 August 2011 - 11:40 AM

Treaba e ca exact acele detalii iti sar imediat in ochii, asta pentru ca ochiul vede iar creierul stie din experienta: capul inclinat putin inspre partea opusa butoiului, butoiul mai aproape de git (chestie de echilibru si ...durere), bratul putin mai sus, tot trunchiul inclinat in asa fel incit sa se pastreze echilibrul (in fata si putin lateral). Oricum, inca o data, felicitari pentru talent! :hi:

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

5 useri citesc topicul
0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi