Folosire lacuri auto Sinto
Postat 26 May 2014 - 09:32 AM
Un Sinto cu ambalaj nou imi aratase Ovidiu (Hind) acum vreo 2 ani. Sa inteleg ca a disparut din nou ?
Tamiya ce cantitate e ? Ca daca sunt d-alea micute si costa 39......
Eu sunt in teste cu unul nou. O sa postez caracteristici dupa ce il folosesc.
Am utilizat ”Verry Well” cu rezultate destul de bune.
Tamiya ce cantitate e ? Ca daca sunt d-alea micute si costa 39......
Eu sunt in teste cu unul nou. O sa postez caracteristici dupa ce il folosesc.
Am utilizat ”Verry Well” cu rezultate destul de bune.
Postat 26 May 2014 - 10:10 AM
Despre ce lac (in teste) este vorba? Si eu sunt in cautare de lac mat, pentru interioare la masinute.
Si, nefiind maniacul nuantelor, nu ma deranjaza nici ca este galbui, nici ca se ingalbeneste in timp. Asa ca daca vrei sa spui deja ce testezi, pentru mine ar fi o economie de timp...
Si, nefiind maniacul nuantelor, nu ma deranjaza nici ca este galbui, nici ca se ingalbeneste in timp. Asa ca daca vrei sa spui deja ce testezi, pentru mine ar fi o economie de timp...
Postat 26 May 2014 - 01:57 PM
Tamiya TS este la spray de 100 ml. Tot este mai ieftin decit in 4 sticlute de 10 ml. Desigur cu conditia sa fie extras intr-un recipient si aplicat cu aerograful.
In alta ordine de idei, eu folosesc un lac mat de la Gunze care este enamel si se usuca foarte repede. Am facut mai multe machete deja si este ok. Am mai cumparat la Moson un lac mat acrilic de la Tamiya XF 86 Flat Clear care in lumea modelistica din vest este foarte apreciat. Eu inca nu am apucat sa o testez, dar am sa o fac destul de curind.
In alta ordine de idei, eu folosesc un lac mat de la Gunze care este enamel si se usuca foarte repede. Am facut mai multe machete deja si este ok. Am mai cumparat la Moson un lac mat acrilic de la Tamiya XF 86 Flat Clear care in lumea modelistica din vest este foarte apreciat. Eu inca nu am apucat sa o testez, dar am sa o fac destul de curind.
Aceasta postare a fost editata de El_Presidente: 26 May 2014 - 01:59 PM
Postat 02 June 2014 - 10:56 PM