Aceasta postare a fost editata de flo: 03 March 2010 - 03:59 PM
Folosire lacuri auto Sinto
Postat 27 March 2010 - 04:00 PM
Postat 27 March 2010 - 05:35 PM
grek, la 7 Mar 2010, 17:34, a spus:
Confirm varianta BRICOSTORE. Am fost vineri la magazinul din Baneasa si am gasit si vopsele si lacuri. La alte supermarket-uri mi-au spus ca nu au mai primit de ceva vreme.
Uite ce zicea si Grek mai devreme, eu am fost si in cel din Grozavesti, si in cel din Militari, nu mai stiu la care dintre ele m-am uitat dupa lac si am vazut...
Postat 27 March 2010 - 08:28 PM
wurger, la 27 Mar 2010, 16:40, a spus:
La care Bricostore ai vazut Cartula ?
Imi trebuie ca aerul si ma speriase perspectiva ca nu se mai importa.
Imi trebuie ca aerul si ma speriase perspectiva ca nu se mai importa.
Daca chiar nu gasesti, arunca o privire si la Selgros. Daca nu gasesti nici acoloi, am sa caut eu pentru tine la Selgros Tg. Mures in cursul saptamanii viitoare! Stiu ca am vazut si acolo aceste lacuri Sinto cu ceva timp in urma...
Postat 01 April 2010 - 10:53 PM
Wurger, mea culpa.
Fusei la Bricostore-uri zilele astea, si din pacate ai avut dreptate. Ce vazusem eu, si probabil si Grek, era un grund cu un capac transparent exact ca alea de lac...
M-am uitat si la etichetele de pe rafturi, si desi vopsele Sinto erau, lacuri Sinto deloc. Daca nu erau etichetele pentru ele, atunci e clar altceva si nu doar o problema de stoc
Fusei la Bricostore-uri zilele astea, si din pacate ai avut dreptate. Ce vazusem eu, si probabil si Grek, era un grund cu un capac transparent exact ca alea de lac...
M-am uitat si la etichetele de pe rafturi, si desi vopsele Sinto erau, lacuri Sinto deloc. Daca nu erau etichetele pentru ele, atunci e clar altceva si nu doar o problema de stoc
Postat 02 April 2010 - 01:07 AM
wurger, la 2 Apr 2010, 01:18, a spus:
Back in .....Brown.
Multumesc oricum.
Multumesc oricum.
Daca nu iti gaseste Tibi pe la el pe acolo, iti dau un tub din stoc, ca am fost prevazator. Eu nu folosesc aproape deloc lacul satin (folosesc mat)...
O alta idee, nu stiu insa cat de actualitate mai e (n-am mai trecut de foarte mult pe acolo), sunt lacurile de la Krylon. Se gaseau la magazinul din fata de la Hanul cu Tei, pe Blanari.
Am luat de acolo un tub de mat, care mi s-a parut a fi aceeasi chestie cu Sintoatunci cand l-am testat. Nu stiu daca aveau si satin ca nu m-a interesat, dar pe site-ul Krylon vad ca exista si asa ceva.
Eu am asta: http://www.krylon.co...s/matte_finish/
Satinul e asta: http://www.krylon.co...s/satin_finish/
Postat 24 May 2014 - 11:44 AM
Mai aveti cunostinte actuale vis-a-vis de disponibilitatea spray-urilor Sinto prin vreun (lant de) magazin(e)?
Am trecut pe la BricoDepot (cum ii zice mai nou...) insa nu erau, iar la Carrefour - de unde am luat singura data acum vreo cativa ani buni - nici vorba!
Am trecut pe la BricoDepot (cum ii zice mai nou...) insa nu erau, iar la Carrefour - de unde am luat singura data acum vreo cativa ani buni - nici vorba!
Postat 24 May 2014 - 01:40 PM
Niki, la cel mai serios mod; Eu am folosit Sinto, ani de zile, si mi s-a parut OK.
La moson insa, am luat un sprayuletz de lac mat Tamiya TS-80 Flat clear... din care mai decantez cu un pai de baut, intr-o sticlutza. Este EXTRAORDINAR si nu m-a intoarce niciodata la Sinto. Se usuca la fel de repede, e la fel de mat, insa e mult mai fin si mai ales e complet transparent (sinto e galbui si chiar strica daca vrei sa matuiesti o masinutza alba de exemplu).
Asa ca sfatul meu ar fi sa-ti iei TS-80 din ala si gata.
La moson insa, am luat un sprayuletz de lac mat Tamiya TS-80 Flat clear... din care mai decantez cu un pai de baut, intr-o sticlutza. Este EXTRAORDINAR si nu m-a intoarce niciodata la Sinto. Se usuca la fel de repede, e la fel de mat, insa e mult mai fin si mai ales e complet transparent (sinto e galbui si chiar strica daca vrei sa matuiesti o masinutza alba de exemplu).
Asa ca sfatul meu ar fi sa-ti iei TS-80 din ala si gata.