cam acesta ar fi stadiul la care sunt cu blindatul si la ora aceasta chiar accept critici cat se poate de dure. asa ca, va rog. va dau si o bere
Pagina 1 din 1
M3- Lee
Postat 09 August 2011 - 07:11 AM
SALUT ! SE VEDE O SCHIMBARE ARATA DIFERIT DE CELELALTE E MULT MAI BINE VOPSIT DAR SE PARE CA TI-E GREU SA RENUNTI LA CRMOM SILVER - SCULELE DAR CEA MAI HAIOASA ESTE TEAVA MITRALIEREI . VOSESTE-O CU GUN METAL SI SCULELE CU NEGRU METALIC SAU AMESTECA NEGRU CU SILVER 50 CU 50 % SAU 75CU 25 % SAU CE COMBINATIE VREI CCA SA DA-I SI O TENTA DE UZURA INCEARCA PE CULEE SI CIND TI SE VA PAREA MULTUMITOR APLICA PE SCULE NUMAI SA NU LE MAI LASI ASA LUCITOARE . SANATATE .
Postat 09 August 2011 - 08:03 AM
Alta viata!
Din stadiul asta inca mai poti sa-i faci cate ceva:
1.Da-i un wash cu negru pe scule,teava mitralierei
2.Fa-i un dry -brush pe conectorii senilelor si pe "dintii" rotii motoare
3.Vopseste cozile sculelor cu lemn,iar galetii[bandajele] cu negru[sau culoarea cauciucului ]
4.Prafuieste senilele cu ceva pigmenti .
Ar mai fi ceva ,dar nu stiu daca mai poti face...In cazul in care n-ai lipit boghiurile,inlocuieste-le cu cele early[parca aveai 2 tipuri in cutie],Lee-urile erau echipate cu modelul early[de unde si denumirea M 3].Adica, primele din imagine:
http://henk.fox3000....parts/bogie.jpg
Spor in continuare!
Din stadiul asta inca mai poti sa-i faci cate ceva:
1.Da-i un wash cu negru pe scule,teava mitralierei
2.Fa-i un dry -brush pe conectorii senilelor si pe "dintii" rotii motoare
3.Vopseste cozile sculelor cu lemn,iar galetii[bandajele] cu negru[sau culoarea cauciucului ]
4.Prafuieste senilele cu ceva pigmenti .
Ar mai fi ceva ,dar nu stiu daca mai poti face...In cazul in care n-ai lipit boghiurile,inlocuieste-le cu cele early[parca aveai 2 tipuri in cutie],Lee-urile erau echipate cu modelul early[de unde si denumirea M 3].Adica, primele din imagine:
http://henk.fox3000....parts/bogie.jpg
Spor in continuare!
Postat 10 August 2011 - 08:12 AM
SALUARE ! HAI CA TE DADUSI PE BRAZDA SI CUM II SPUNEAI CAMARADULUI 68LAUR " INCET ,INCET AJUNGI DEPARTE " ASTFEL CA APLICAND CE TI SE SPUNE VAZAND SI CE FAC ALTII SAU CUM SE SPUNE MESERIA SE FURA DAR MAI ALES PRACTICAND VEI AVEA MACHETE FAINE . REVENIND LA TANCUL TAU CHEIA A IESIT TARE DE TOT CA SI MITRALIERA DAR FA LA FEL SI LA RANGA SI MAI INCHIDE UN PIC SI CAZMAUA (LOPATA) SI FALE O SPALARE (WASH) USOARA SI LA COZILE UNELTELOR CA ALEA IN REALITATE SUNT LASATE DIN LEMN NAATUR SI DE LA FOLOSIRE A IN MAINILE RACANULUI SE JIGAREAU SI ELE . A SI TOPORUL DE CE IL FACUSI ROSU , E TOT NEGRU SAU CA SI CHEIA ! SANATATE SI NOROC !
Postat 11 August 2011 - 08:41 AM
Salut Ares,
arata bine masinaria, modifica din rosu culoarea toporului, nu m-am uitat pe documentatie sa stiu cum era in realitate, dar probabil ca nu se folosea ca topor PSI, mai ales ca la masinile de lupta orice culoare stridenta care se vede de la distanta este de evitat. Dupa murdarire si imbunatatirea aspectului macheta arata oricum mult mai bine ca la inceput. E bine ca ai evitat cromarea, care are rostul ei dar mai ales la masinile de tip industrial, la masinariile de razboi greu gaseai ceva care sa nu se murdareasca in primele zile de mars prin noroaie. Oricum cromul este de evitat, pentru ca se vede de la distanta, lucru de nedorit, in acest scop inventandu-se de fapt si tratamentul antireflex al partilor optice (evitarea reflexiei dar si cresterea luminozitatii).
Pe scurt mie cel putin mi se pare o macheta pe care ai realizat-o frumos.
arata bine masinaria, modifica din rosu culoarea toporului, nu m-am uitat pe documentatie sa stiu cum era in realitate, dar probabil ca nu se folosea ca topor PSI, mai ales ca la masinile de lupta orice culoare stridenta care se vede de la distanta este de evitat. Dupa murdarire si imbunatatirea aspectului macheta arata oricum mult mai bine ca la inceput. E bine ca ai evitat cromarea, care are rostul ei dar mai ales la masinile de tip industrial, la masinariile de razboi greu gaseai ceva care sa nu se murdareasca in primele zile de mars prin noroaie. Oricum cromul este de evitat, pentru ca se vede de la distanta, lucru de nedorit, in acest scop inventandu-se de fapt si tratamentul antireflex al partilor optice (evitarea reflexiei dar si cresterea luminozitatii).
Pe scurt mie cel putin mi se pare o macheta pe care ai realizat-o frumos.
Arata acest topic
Pagina 1 din 1