Va salut.Sunt proaspat sosit atat in domeniul modelismului cat si pe acest forum...Doresc sa construiesc o macheta (~2m) la scara 1/72 cu razboiul din Vietnam,iar pentru aceasta am inceput sa adun materialele necesare, am facut cateva vignete(experimente) si doresc sa va arat cate ceva din ,,realizarile'' mele.Figurinele nu le-am vopsit inca...(o bila neagra!).Soldatii sunt Pegasus - U.S.M.C. in Vietnam,Revell - American Special forces si Vietcong.A.P.C-ul este Easy Model, cu imbunatatiri de la mine(antene,etc).Palmierii sunt construiti de mine, din bete invelite in sfoara iar frunzele din covorase de vegetatie pentru acvariu( din Piata Obor).Placa din pal acoperita cu aracet,nisip fin,un strat de vegetatie productie proprie,apoi plantati diferiti arbusti(tot din covorase ptr. acvariu) si licheni de la firma Noch.Paduricea de bambus este din bete de salcie ,un strat de lac,lipite frunzele(super glue) apoi vopsite .Ceilalti pomisori sunt din bete naturale(crengute) iar frunzele si lipiciul sunt de la Noch.Cararea din padurea de bambus este din matase de porumb uscata si maruntita intre degete(imita solul de padure ,crengile mici uscate si este pe gratis la tara cand se culege porumbul).Actiunea: un pluton puscasi marini intalneste o patrula Vietcong si incepe dansul...
Pagina 1 din 1
Vietnam war - 1/72 Diverse vigvete,diorame 1/72
Postat 08 August 2011 - 05:07 PM
Foarte reusita,da intr-adevar senzatia de jungla vietnameza.
Cred totusi ca trebuia sa mai vopsesti vegetatia aia plasticata,dar banuiesc ca inca esti in lucru cu ea.Oricum te-ai inhamat la greu cu o diorama asa mare...eu am inceput una,ceva mai mica[1m/50cm] acum vreo 6 luni si n-am mai reusit s-o termin.
Cam cate figurine si blindate o sa contina??
Era sa uit:
Welcome pe forum si spor in continuare!
Cred totusi ca trebuia sa mai vopsesti vegetatia aia plasticata,dar banuiesc ca inca esti in lucru cu ea.Oricum te-ai inhamat la greu cu o diorama asa mare...eu am inceput una,ceva mai mica[1m/50cm] acum vreo 6 luni si n-am mai reusit s-o termin.
Cam cate figurine si blindate o sa contina??
Era sa uit:
Welcome pe forum si spor in continuare!
Aceasta postare a fost editata de dani: 08 August 2011 - 05:08 PM
Postat 08 August 2011 - 10:31 PM
Scuze pentru intarziere....Momentan am : - elicoptere 3 buc. UH-1C, 3 buc. UH-1B, 1 buc.UH-1D si 1buc.OH-6A Cayuse (toate de la Italeri) ; - vehicule 7 buc. A.P.C. M-113 A1 (Easy Model) + 1 buc. de la Italeri, diverse moto-stivuitoare,jeep-uri (din metal,vopsite de mine); -figurine 1 cutie (~40 ) U.S.M.C.(Pegasus) , 2 cutii American Special Forces (Revell), 1 cutie N.A.T.O. Pilots & ground crews(Italeri) si 2 cutii Vietcong (Revell).Nu am numarat toti soldatii,fiindca am mai taiat/prelucrat din ei,dar buba cea mare e ca nu reusesc sa-i vopsesc cum trebuie si am lasat activitatea asta spre final...Am finalizat o casuta vietnameza(sunt in lucru cu a 2 a) ,2 foisoare simple, 1 radar, 1 spalator/dusuri, 2 corturi mici - de 2 pers.(in lucru 1 mare-dormitor),2 guard post-uri cu oarece probleme de executie in privinta sacilor cu nisip(sunt din boabe de grau) ,toate sunt ptr.U.S.; am aprox.20 buc. pomi verzi ,10 uscati,80 bambus,20 palmieri (dif. dimensiuni),boscheti si o gramada de alte maruntisuri...Am postat intrebarea cu sacii de nisip fiindca am luat 1 kg. de lut DAS si nu am mai lucrat cu asa ceva...Va multumesc tuturor pentru intelegere si sfaturi.
Daniel, te rog, activeaza-ti casuta pentru mesaje personale, PM.
Z
Daniel, te rog, activeaza-ti casuta pentru mesaje personale, PM.
Z
Arata acest topic
Pagina 1 din 1