Postat 04 November 2011 - 09:11 PM
Prietene , esti tare...si cui nu-i place barcuta ta , sa nu o priveasca....Sincer , o prefer pe a ta , kiturilor din comert...care pe undeva , seamana nitel cu jocurile tip puzzle...:) Oricum , imi pare rau ca nu am mai intrat pe forum , fiindca as fi putut sa te ajut , macar cu gratarele acelea...cand le-am facut pentru Goldenul meu , am apreciat gresit cantitatea , si am facut cam multi piepteni in plus...plus ca as fi putut sa iti fac eu baghetele din brad...la ce dimensiune ai fi vrut...
Oricum , acum , ca ti-ai facut mana , daca te apuci de alta nava , te rog sa imi spui de ce ai nevoie , si se rezolva...
Am si adresa unei firme din Bucuresti , care comercializeaza furnir de ORICE tip ...si la preturi atat de mici , incat eu cel putin , am fost tentat sa iau zeci de metri partati , desi aveam nevoie de o cola tip A3...:)))
Si baghetele....eh....exista in oras , sipci de brad , de 5mm grosime , late de 40...trebuiesc doar taiate la 2mm...si cu asta , te pot ajuta eu , intr-o seara...Daca nu ai timp , imi spui ce dimensiuni vrei , si le tai eu ...absolut gratis totul...si asta , fiindca pe rhc , am vazut niste " colegi" , care cereau bani , doar pentru niste planuri...pai daca avem o pasiune comuna, de ce sa nu ajuti pe cineva , gratis ?
Old, trece te rog la profil o adrese de e-mail,
Z