1:48 F4U-1A Corsair Tamiya RESIN UPGRADED
Postat 17 July 2011 - 10:25 PM
Postat 24 September 2011 - 10:27 PM
Cabina asta este o adevarata bijuterie si am incercat sa fac un pic de paint chipping cu un buretel si masquol - frumoasa incercarea, mai trebuie rafinata.
Am facut un wash cu o solutie de casa , si numa bine a iesit si interior green cam cum trebuia.
Postat 25 September 2011 - 12:03 AM
Postat 25 September 2011 - 01:08 AM
2. washul este compus din pastel uscat pe care l-am cumparat de la magazinele de arta plastica de pe langa Gara de N, creionul resp se va razui fin si se va pune intr-o solutie de apa cu sapun lichid, nu exagera cu cantitatea de creion - trebuie sa pacaleasca ochiul nu sa-l invineteasca
Postat 13 August 2012 - 10:08 PM
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 13 August 2012 - 10:11 PM
Postat 17 December 2012 - 11:30 PM
Poate ca in perioada asta , a sarbatorilor de iarna am cheful cel mai mare sa finalizez toot ce am tagaduit toooot anul , asa ca am dat drumul cu tupeu la primul de pe lista(mai sunt peste 100 )
Vopsirea nu a fost treaba usoara cum am crezut - ma asteptam sa am un intermediate blue de la Agama cumparat de pe un site si m-am ales cuuuuu un verzui .. Sit-ul nu are vina - Agama - DAAAAAA. deci a trebuit sa compun culoarea ce mai grea din cele 3. Albastru marin - USCAT- disperat am incercat sa il revitalizez - greseala majora (nu mai incerc EVER)
Urmeaza maine stelute si alte alea vopsite cu ajutorul mastilor superbe de la Tomcat_CT(multumesc) dupa care marea tavaleala prin noroi.
Postat 22 December 2012 - 01:29 PM
Foarte interesant ce zici ca ia patit cu intermediate blue de la agama.De curiozitate am luat una din raft am agitat-o bine, si inauntru,culmea..."Intermediate blue".Poate un pic cam inchis ca si nuanta pentru gustul meu, dar "intermediate blue" cu siguranta.
In catalogul lor, la seria de culori americane pe pozitia A5M Intermediate Blue ANA 608 este exact culoare din cutie. (catalogul e facut cu mostre de culoare direct din cutie).
E posibil ca vopseaua ta sa fie veche? Sau neamestecata? Pune te rog o poza cu nuanta din cutia ta de intermediate blue.
Spor la modelit!
Postat 30 December 2012 - 09:18 PM
Data viitoare incerc sa dau si un grund/primer daca mai vreau sa fac agerimi cu masti
Am pus macheta in cui pt relaxare.
Azi am reluat treaba si am revizuit zonele afectate si le-am revopsit. Acum stau in cumpana daca sa mai incerc mastile sau sa ies la lupta cu decalurile.
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 30 December 2012 - 09:24 PM
Postat 04 January 2013 - 09:21 PM
Am scapat emblemele de pe aripi un pic cam inchise la culoare fata de decaluri(pe fundal alb mi s-au parut mai inchise decat dupa aplicarea pe avion) si nu stiu cum sa o dreg.( incerc o ceata alburie din aerograf pe zona respectiva )
Postat 06 January 2013 - 07:05 PM
Cu bune / cu rele cam asta este . Imi pare rau ca nu am dat cu un primer bun sa pot folosi toate mastile.
Vopseaua este combinatie de casa , singura nuanta necombinata este albul de pe intrados.
L-am umplut de mizerie , de fum, de detoate.. dar asa imi place- muncit in praful si noroiul de pe Bougainville
POZELE SUNT JALNICE facute cu putin inainte de a pune faruri, luminite, geamul reflector din cabina.....
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 06 January 2013 - 07:08 PM
Postat 04 March 2014 - 04:18 PM