Daca tot am luat concediu si neavand bani sa plec undeva ,m-am decis sa ma lansez intr-o aventura imaginara la bordul unui yacht ,(din cand in cand este bine sa dai drumul imaginatiei sa zburde prin casa ).Astfel aveam nevoie de un yacht si nu orice yacht ci unul sate poarte ca gandul si ca vantul (48 de noduri nu-i de 'colo) dar sa intruneasca si niste conditii de confort. Asa dar am descins in ''magazia'' de machete si am scos la lumina becului un superb yacht Predator 108 achizitionat cu ceva timp in urma tocmai pentru astfel de concedii ''norocoase''.Macheta Revell2008 fireste 1/72 destul de bine realizata calitativ dar nu prea bine gandit d.p.d.v. tehnic dupa opinie mea .Yachtul nu are foarte multe piese deci este relativ usor de realizat ,dar trebuie avut mare grija ca lucratura cu vopsit cu tot sa fie curat si ingrijit .(ca doar n-o sa arate ca o vedeta torpiloare venita din misiune).Ceea ce mie nu mi-a iesit atat cat voiam.La vopsire am ales o varianta gasita pe net care mi-sa parut mai interesanta .In rest calatorie placuta.
Pagina 1 din 1
Predator 108
Postat 17 July 2011 - 07:09 PM
observatii se pot face mai multe... de exemplu eliciile ar fi trebuit prelucrate nitel in ceea ce priveste bordul de atac cat si cel de fuga si cred ca ar fi trebuit sa aiba alta culoare, ele fiind de obicei din aliaje de aluminiu.dar ce este cel mai important la un astfel de model, este STRALUCIREA . navele de acest tip inghit mult bani doar pentru a fi polisate tocmai pentru ca sunt produse de lux. have a nice trip!
Arata acest topic
Pagina 1 din 1