Forum Machete,Modelism,Hobby: Predator 108 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Predator 108

#1 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 16 July 2011 - 06:38 PM

Daca tot am luat concediu si neavand bani sa plec undeva ,m-am decis sa ma lansez intr-o aventura imaginara la bordul unui yacht ,(din cand in cand este bine sa dai drumul imaginatiei sa zburde prin casa ).Astfel aveam nevoie de un yacht si nu orice yacht ci unul sate poarte ca gandul si ca vantul (48 de noduri nu-i de 'colo) dar sa intruneasca si niste conditii de confort. Asa dar am descins in ''magazia'' de machete si am scos la lumina becului un superb yacht Predator 108 achizitionat cu ceva timp in urma tocmai pentru astfel de concedii ''norocoase''.Macheta Revell2008 fireste 1/72 destul de bine realizata calitativ dar nu prea bine gandit d.p.d.v. tehnic dupa opinie mea .Yachtul nu are foarte multe piese deci este relativ usor de realizat ,dar trebuie avut mare grija ca lucratura cu vopsit cu tot sa fie curat si ingrijit .(ca doar n-o sa arate ca o vedeta torpiloare venita din misiune).Ceea ce mie nu mi-a iesit atat cat voiam.La vopsire am ales o varianta gasita pe net care mi-sa parut mai interesanta .In rest calatorie placuta.
Imagine atasata: P8181727.JPGImagine atasata: P8181752.JPGImagine atasata: P8181728.JPGImagine atasata: P8181730.JPGImagine atasata: P8181732.JPGImagine atasata: P8181736.JPGImagine atasata: P8181751.JPGImagine atasata: P8181741.JPGImagine atasata: P8181742.JPGImagine atasata: P8181749.JPGImagine atasata: P8181752.JPG

#2 Useril este offline   joccker 

• Membru senior
  • Postari: 639
  • Inregistrat: 18-November 07

Postat 17 July 2011 - 05:49 PM

Frumoasa realizare, insa am o mica observatie cu privire la una din balustradele din partea stanga spate parca nu ar fi cromata sau poate nu vad eu.

#3 Useril este offline   gobi71 

• Membru senior
  • Postari: 1267
  • Inregistrat: 05-June 09
  • Interests:navomodelismul

Postat 17 July 2011 - 07:09 PM

observatii se pot face mai multe... de exemplu eliciile ar fi trebuit prelucrate nitel in ceea ce priveste bordul de atac cat si cel de fuga si cred ca ar fi trebuit sa aiba alta culoare, ele fiind de obicei din aliaje de aluminiu.dar ce este cel mai important la un astfel de model, este STRALUCIREA . navele de acest tip inghit mult bani doar pentru a fi polisate tocmai pentru ca sunt produse de lux. have a nice trip!

#4 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 18 July 2011 - 08:14 AM

Imi pare ca te-ai descurcat bine cu minunea.
Fara a veni cu completari fata de cele scrise de colegii mei, postez ca sursa de inspiratie pentru lucrari asemanatoare doua poze cu astfel de frumuseti reale, poze facute de mandezu.
Imagine atasata: barca1.jpgImagine atasata: barca2.jpg

Bafta!

#5 Useril este offline   abenader 

• Membru senior
  • Postari: 179
  • Inregistrat: 26-February 09

Postat 19 July 2011 - 06:25 PM

Va multumesc pentru observatii dar nu am indraznit sa imbunatatesc cu nimic de teama sa nu stric ce cu multa truda am realizat ,,mai binele este dusmanul binelui,,

#6 Useril este offline   KAF2002 

• Membru senior
  • Postari: 348
  • Inregistrat: 22-September 10

Postat 19 July 2011 - 07:13 PM

Ca de obicei, macheta este grozava. Si originalul dar mai ales realizarea facuta de tine.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi