Forum Machete,Modelism,Hobby: Propunere forum - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

Propunere forum

#1 Useril este offline   crios 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 4898
  • Inregistrat: 29-November 04

Postat 12 July 2011 - 11:44 PM

Am ales special acelasi nume cu cel al topicului inchis (n-am apucat sa-l prind deschis pe cel cu propunetrea) doara pentru a atrage atentia ca si rachetomodelismul are sectiune de machete.
Bunul meu prieten, generalul Guzu, cel care face parte integranta din echipa de organizare a "salonului National de Modelism Militar" concura la rachete machete.
Daca colegul care a deschis topicul legat de rachetomodelism se referea la aceasta parte (machete) a rachetomodelismului, atrag atentia celor care nu stiu, ca machetele de rachete sunt o chestie total deosebita.
Pe langa "Columbia", eu am facut de-a lungul anilor doua "Diamant" -uri si daca va reamintiti, in prima editie a "Salonului Natonal de Modelism Militar" am avut in expozitie cateva machete ale unor rachete, machete de exceptie realizate de la zero.

Bafta!

#2 Useril este offline   Z-mare 

• Membru senior
  • Grup: Moderator
  • Postari: 12676
  • Inregistrat: 07-December 04

Postat 15 July 2011 - 12:04 PM

Crios, in problema rachetelor si a RC-ului, iata parerea mea:
Daca rachetele sunt machete ale navelor Saturn, Apolo, Sputnic, Scud, Pariot (avem deja o realizare a unei SA-2), nici o problema, dar cind intram la discutii despre combustibili, parasute, contragreutati etc, e alta problema. Pentru asta exista rhc.
La fel si in cazul RC. Daca omul face un Bismarck pe care poate pune o telecomanda, no problem, dar cind incepem sa vorbim despre statii, quarturi, servomecanisme si de unde se pot perocura, sorry: 1. Forumul cartula.ro este un forum destinat modelistilor interesati de realizarea machetelor statice, si a oricarui gen de discutii care au o legatura evidenta cu profilul forumului. Si pentru aceaasta exista rhc.

Cam la fel a fost cu sectiunea auto. S-a deschis o sesctiune in care cei ce construiesc machete auto sau le imbunatatesc pe cele de-a gata, isi puteau prezenta lucrarile. Nici o problema, numai ca, in timp, sectiunea a devenit: uite ce mi-am luat eu si am in vitrina. Ori nu vrem sa amestecam borcanele. Daca urmaresti sectiunea respectiva, de cind nu mai este agreat diecastul, aproape ca nu s-a mai postat nimic acolo!!!! Asta pentru ca acolo postau, aproape in exclusivitate, doar cei ce se laudau cu "uite ce mi-am mai luat eu" si urmau zeci de poze din toate unghiurile si unghiuletele posibile.
Inca o data, rachetomodelistii modelisti statici sunt bine veniti.
Deci Columbia, Diamant sau alte din lucrarile tale pot fi puse pe forum. Cind incepem sa vorbim despre pulberi, azotat de amoniu, fitile si combustibil, treaba se sterge/inchide.
Pina una alta se pot posta la rubrica aviatie. Daca sunt suficiente lucrari ca sa se deschide o rubrica separata, se va face, nici o problema!

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi