Forum Machete,Modelism,Hobby: T 34/85 - Forum Machete,Modelism,Hobby

Salt la continut

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

T 34/85

#1 Useril este offline   roland 

• Membru senior
  • Grup: Members
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 10 July 2011 - 02:55 PM

blindatul si figurinele de la zvezda.

Thumbnail atasat

• Imagine atasata: 1.jpg
  • Imagine atasata: 2.jpg
  • Imagine atasata: 4.jpg
  • Imagine atasata: 5.jpg
  • Imagine atasata: 7.jpg

#2 Useril este offline   anakinu 

• Membru senior
  • Postari: 1077
  • Inregistrat: 14-March 08
  • Interests:Rock ,modelism,bere

Postat 10 July 2011 - 05:12 PM

Frumos realizat. Imi place cum ai surprins miscarea . Ce set de figurine ai folosit ?
Ca mici cārcoteli : tancul este paralel cu baza dioramei,mai trebuie putin murdarit...
Arata bine Imagine postata!

#3 Useril este offline   caporalmusat 

• Membru senior
  • Postari: 1048
  • Inregistrat: 03-January 09
  • Interests:Tehnica militara sovieto/rusa in general dar mai ales aflata si in dotarea RO ARMY !

Postat 10 July 2011 - 06:23 PM

SALUT ! LA PRIMA VEDERE ARATA BINISOR DAR M-AM TOT UITAT LA POZE DE MAI MULTE ORI SI AM IMPRESIA CA TANCUL NU E VOPSIT DAR EPOSIBIL SA MA INSEL DEH VEDEREA MEA E SPANCLIE DAR CHIAR SI DACA E VOPSIT NUMAI SENILA SI CAUCIUCUL DE LA GALETI LE-AI VACSUIT?! MAI TREBUIE TEVILE DE ESAPAMENT RUGINA LA EXTEROIR SI NEGRU INTERIOR SCULELE SI CABLURILE DE REMORCARE IN CULORI SPECIFICE CABLURILE MERG SI CU CE AI VOPSIT SENILELE GUN METAL BANUIESC CA AI FOLOSIT ;IN FATA NU AI TEAVA MITRALIEREI IAR PATINELE DE SENILA DIN FATA MACAR LA FEL CU CELE DE MERS .ASTA CA DIFERITE PARTI DE VOPSIT GROSO MODO DAR CRED CA STII CACI SHERMANUL TIA IESIT MUL MAI BINE. LA EFECTE NU MA BAG CA LA ASTEA AM SI EU DE PRAFTICAT . ASTEA IS DOAR OSERVATII TU HOTARASTI CE FACI MAI DEPARTE.
SANATATE SI SPOR LA MODELIT !

Aceasta postare a fost editata de caporalmusat: 10 July 2011 - 06:26 PM

#4 Useril este offline   stageexp 

• Membru senior
  • Postari: 1116
  • Inregistrat: 18-January 08
  • Interests:Fotografie, modelism, frumosul cotidian

Postat 12 July 2011 - 10:40 AM

Salutare,

cred ca tancul e vopsit, dupa cum il vad eu in poze, daca e vorba de kitul de Zvezda, culoarea plasticului este un verde mai inchis. Nu se vede foarte clar, din cauza rezolutiei cred, dar vad si ceva efecte de vopsire, aplicate ulterior. Ideea este oricum interesanta, si eu am pentru orizontul indepartat ceva in gand, bazandu-ma pe niste imagini cu poduri rupte si cladiri, intre care se regaseste un astfel de blindat.

Baza expunerii si zidurile sunt home made, adica scratch, sau ai folosit altceva?

#5 Useril este offline   roland 

• Membru senior
  • Postari: 155
  • Inregistrat: 20-January 08

Postat 12 July 2011 - 01:30 PM

Salut.Da ,este vopsit.Intentia a fost sa nu iasa foarte uzat.Nu am lucrat foarte mult cu vopsele.Am folosit mai mult pigmenti care aratau ok,dar cind i-am fixat cu lac(aplicat cu pensula) o parte din ei s-au sters,si s-au estompat.M-am enervat si l-am lasat asa.Oricum,nu am lucrat cu rabdarea cu care am lucrat shermanul. Figurinele sint kitul zvezda 3544. Decorul este scratch,baza din lemn si zidul dintr-un polistiren (folosit in arhitectura pentru machete). O zi buna.

Arata acest topic

Pagina 1 din 1
  • Nu puteti crea un topic nou
  • Nu puteti replica pe acest topic

1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi