Pagina 1 din 1
Am nevoie de schema de ansamblare Bf 109 F2 ICM - 1:48
Postat 07 July 2011 - 09:38 AM
Tibi, la xaba gasesti si un zoom set pentru el ( http://www.xaba.ro/i...&keres=&page=11), stiu pentru ca am luat si eu, si vad ca are si pentru F2 - ul Zvezda...
Postat 07 July 2011 - 11:27 AM
tomcat, la 07 July 2011 - 09:38 AM, a spus:
Tibi, la xaba gasesti si un zoom set pentru el ( http://www.xaba.ro/i...&keres=&page=11), stiu pentru ca am luat si eu, si vad ca are si pentru F2 - ul Zvezda...
Salut Virgil, stiu ca are si am rezervat unul. Am comandat si niste tevi de esapament quickboost ca sa detaliez cit mai bine machete.
Postat 07 July 2011 - 12:05 PM
tibi22, la 07 July 2011 - 11:27 AM, a spus:
Salut Virgil, stiu ca are si am rezervat unul. Am comandat si niste tevi de esapament quickboost ca sa detaliez cit mai bine machete.
Set-ul zoom pt F2 ICM are piesele de interior inclusiv tabloul de bord vopsit in RLM02 nu in RLM66, asa ca gandeste-te bine.
Cred ca set-ul zoom pt F2 de la Zvezda e RLM66, dar nu stiu cat de bine se potriveste.
PS daca mai ai nevoie o sa incerc sa scanez diseara instructiunile de montaj
Aceasta postare a fost editata de bog_ldx: 07 July 2011 - 12:20 PM
Postat 07 July 2011 - 03:43 PM
bog_ldx, la 07 July 2011 - 12:05 PM, a spus:
Set-ul zoom pt F2 ICM are piesele de interior inclusiv tabloul de bord vopsit in RLM02 nu in RLM66, asa ca gandeste-te bine.
Cred ca set-ul zoom pt F2 de la Zvezda e RLM66, dar nu stiu cat de bine se potriveste.
Multumesc, nu mai este nevoie. Am copiat fisierele aratate de Anstro si le-am imprimat pe hirtie. Este ok, se vede bine.
Legat de bord, nu imi fac probleme. daca este RLM-ul gresit incerc sa-l corectez cumva. Nici nu stiu cit de bine se potrivesc cele de Zvezda la kit-ul ICM...
Arata acest topic
Pagina 1 din 1