Pai ce as putea spune....first, este facut de mine, nu este kit. Multzam pentru apreciere, inseamna ca totusi nu m-am chinuit degeaba.
In privinta detaliilor...dupa cum am spus am vazut desenele facute de individul pe care l-am mentionat, si care-s bestiale. Asa ca am descarcat poza respectiva, dupa care am urmat procedura de baza...armatura (pe care sincer sa fiu am facut-o "din ochi",....am luat doua bucati de sarma, le-am modelat pe rand dupa forma corpului calului, incluzand forma picioarelor, asta pentru fiecare parte a corpului, dupa care le-am unit in punctul de unde ar fi trebuit sa urc cu corpului barbatului). Din fericire am avut o gramada de cernit pe care nu-l mai folosesc asa ca am putut forma masa corporala a centaurului....risipa de material, stiu. Pe urma am modelat cu fimo.....in rest....am cautat sa reproduc cat pot desenul, numa ca lipsa de experienta isi spune cuvantul. Corpul barbatului l-am facut o idee mai lung decat trebuia, picioarele nu-s chiar atat de bine modelate, copitele, si etc, etc, etc....
Dar sa nu ma flagelez prea mult, la cata experienta am si tinand cont ca eu cu domeniul artei nu am cochetat deloc pana acum cateva luni, pot spune ca-s cat de cat multumit.