tibi22, la 31 January 2013 - 10:55 AM, a spus:
Nu am pus in discutie modificarea machetei, cred ca ai citit clar asta. Ideea este doar reproiectarea coamei ca element separat nu a intregii machete. Pe mine personal nu ma intereseaza acel detaliu minor. Ai intereseaza pe altii! L-am intrebat pe setal daca o poate face. Desigur ideea era daca merita sa faca pentru a impaca si capra si varza.
Asta era tot!
Sa explic putin, ideea era ca nu stim inca daca acea coama trebuie modificata sau nu. Pentru ca mie pana acum, cel putin dupa ultimele poze postate dupa mamutel, nu-mi e clar ca ar trebui modificat ceva. Mie personal mi se pare ca macheta ARE acea concavitate la coama. Chiar si ultimele foto ale machetei sunt foarte interpretabile, e posibil ca ele chiar sa aibe acea concavitate a coamei. Evident ca setal ar putea proiecta in felul asta 100 de coame dupa cum i se pare fiecaruia mai bine si tot ar exista al 101-lea nemultumit. De asta spusesem ca daca tot se vrea obiectivitate tehnica atunci trebuie sa asteptam machetele finale si sa le masuram. Daca e pe impresia artistica atunci fiecare isi poate modifica macheta cum doreste. Eu voiam sa spun ca e destul ca avem o mare incertitudine cu avionul real care nu mai exista si nu putem sa-l mai masuram, daca incepem sa masuram si macheta tot dupa poze chiar nu mai avem nici un reper clar.