Matrita IAR 81 C 1/48 kit preserie- spre analiza, nu este produsul final
Postat 22 January 2013 - 12:22 AM
Raspunsuri:
-"Cupola e din plastic vacumformat sau e turnata? Pare sa fie vacumformata...."- va fi vacuformatata in nr de 2 buc plus calapod de taiere (consider un must have daca dai chix la taiere) incerc si o var de upgrade din rasina transparenta alaturi de un posibil upgrade al cabinei ca set separat de macheta.
-In baia trenului nu stiu daca mai sunt detalii din PE dar cam atat s-a putut face - poate la o editie viitoare cu aripa mai scurta , sau alte var de armament vom incerca si o inbunatatire a baii trenului
-Varianta este IAR-81C- am atasat o poza in care veti putea vedea cam toata macheta exceptand decalurile , photoetch-urile si instructiunile (plus upgarde-urile la nituri/turnicheti si alte locuri mai sensibile)
Pt mine este proiectul care m-a entuziasmat cel mai tare - este ca aia de la tv de au reconstituit in calculator si mai apoi din ceara moacele primilor oameni -
UAU.... INCREDIBIL -AM AVUT NOI ASA CEVA ESTE CU ADEVARAT COMPARABIL CU ORICE AVION AL EPOCII LUI- Un avion frumos , cu aripi lungi de planor , cu doua tunuri care rup un pic din silueta de balerin aerian...
Sunt sigur ca pasionatii acestui avion si a aviatiei romane in general vor avea aceleasi simtaminte cand vor vedea macheta gata in mana lor...
Cam atat momentan - ne "vedem" cand am primul produs de serie.
Postat 22 January 2013 - 09:19 AM
dar acest IAR 80 ma face sa vreau sa am in vitrina asa ceva. Este ceva romanesc si chiar daca astazi suntem cum si ce suntem ma face sa vibrez cand il vad, cand aud de el... Nu pot sa nu am asa ceva , chit ca poate nu il voi monta niciodata...
La fel cu Dacia: am cam tot ce a iesit la scara 1/43 . La fel cu ARO, OLTCIT, acum cu TV si speram ca o sa mai iasa si altele.
Deci pentru mine este un "must" acest IAR.
Bravo SETAL, un om pe cinste am colaborat pentru niste decaluri (Nissanul din semnatura), bravo MAMUTEL pentru indemanare.
Sa aveti bafta cu acest proiect si sa dea Domnul sa va mearga treba "ca pe roate"
Postat 22 January 2013 - 09:41 AM
Mamutel si pe tine te felicit, stiu ca esti un maestru in rasini, pe mine m-ai convins de multa vreme de ce esti instare. Astept cu nerabdare produsul la vinzare pe care am sa-l construiesc de indata cel primesc!
Cartea grozava al lui Radu Brinzan o am de la aparitie asa ca nu mai trebuie decit macheta!
Postat 22 January 2013 - 08:02 PM
Ce sa zic, desi sunt convis dedicat scarii 1/72 si nu prea imi plac rasinoasele, o sa cumpar si eu un kit.
Si da, caretea lui Radub este de baza la realizarea unei machete bine si corect detaliate.
Postat 23 January 2013 - 11:41 AM
Asgard, la 22 January 2013 - 09:47 PM, a spus:
Oricum foarte frumos.
Cu respect.
Oooo da - i-am pus ca la Fw-190 ... deh puterea obisnuintei....
Incercam sa remediem problema bombarii cupolei (acum e prea patratoasa si vom incerca sa o facem mai rotunjoara)
In rest nu uitati ca nimic nu e perfect si ca poate mai sunt lipsuri si scapari pe ici colo - ACOLO este nevoie de pasiunea voastra.
Multumim inca odata pentru suportul vostru moral!
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 23 January 2013 - 11:46 AM
Postat 23 January 2013 - 12:14 PM
In al doilea rand, ma inscriu si eu pentru o macheta.
P.S. Acum trebuie sa ma apuc sa invat sa lucrez cu rasina.
Postat 26 January 2013 - 08:34 PM
Nu uitati piesele din poza au defecte si sunt doar pt MINE (resin pieces used are defective and are for me ONLY) kitul nu va avea piese defecte(the kit will have best casted resin items only) (sau macar voi incerca sa verific fiecare piesa)!
Mai am de pus 13 galerii de aer.
Setal aripile alea arata superb si abia le astept(plus restul).
Postat 27 January 2013 - 01:22 AM
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 27 January 2013 - 01:22 AM
Postat 27 January 2013 - 01:50 AM
Postat 27 January 2013 - 08:47 AM
Am insa o mica observatie, acel racord de pe fuzelajul posterior ce uneste cabina cu deriva are o problema, este incorect,
sectiunea este alta, lateralele sunt curbate, rebue studiata atent fotografia din spate aflata de mult pe site dar si in cartea mea.