Matrita IAR 81 C 1/48 kit preserie- spre analiza, nu este produsul final
Postat 09 April 2013 - 05:45 PM
Catta, la 09 April 2013 - 03:00 PM, a spus:
Are si masti pentru cupola? Daca nu are, facem?
Are ... si cupola si parbriz
si fuselaj pt cupola
o sa aiba si masti...
Am atasat si partea a doua cu instructiuni , urmeaza finalizarea instructiunilor si LANSAREA.
Aceasta postare a fost editata de Z-mare: 10 April 2013 - 08:25 AM
Postat 09 April 2013 - 10:34 PM
JangBogo, la 09 April 2013 - 10:08 PM, a spus:
Bravo baieti! Toata stima pentru asa mandrete de proiect!
Cred ca va urma un "group build" dedicat.
Cred ca va urma un "group build" dedicat.
Daca se va face cu vot online pana de Craciun sa zicem -> Castigatorului o macheta gratis(cea de IAR-81C desigur)! PAROL!
Aceasta postare a fost editata de mamutel: 09 April 2013 - 10:37 PM
Postat 18 April 2013 - 10:40 PM
Pt a nu polua subiectul nou deschis despre aceasta macheta , voi incerca sa pun aici micile update-uri legate de vanzare , si eventualele modificari de continut ale machetei.
Imediat ce voi avea toate componentele kit-ului in mana le voi pune in cutii si voi crea un subiect in rubrica vanzari. Primul venit / primul servit .Max 2 drumuri la posta pe saptamana( luni si vineri)
Sper sa ma ajute Dumnezeu sa pot da la toti care doresc cate o macheta. nu pot da o data fixa pt ca sunt lucruri care nu tin de mine sau Setal dar va fi cat de curand posibil.
ENJOY THE BEST RESIN KIT!
Imediat ce voi avea toate componentele kit-ului in mana le voi pune in cutii si voi crea un subiect in rubrica vanzari. Primul venit / primul servit .Max 2 drumuri la posta pe saptamana( luni si vineri)
Sper sa ma ajute Dumnezeu sa pot da la toti care doresc cate o macheta. nu pot da o data fixa pt ca sunt lucruri care nu tin de mine sau Setal dar va fi cat de curand posibil.
ENJOY THE BEST RESIN KIT!
Postat 19 April 2013 - 08:10 AM